Julia Caesar: Ångerparaden UPA

Det är många som ångrar sig nu. Ni kan knappast ha undgått att se dem sticka fram sina ansikten ur angiven skuldfylld mylla; Ångerparaden i all sin glans. Det är den nya trenden inom det maktbärande skiktet: rulla dig i tjära och fjädrar och bedyra din skuld. Försök därmed återvinna den makt du nu inser att du har förlorat. Men inbilla dig inte för en sekund att du kommer att bli förlåten för att du gav bort Sverige.

Läckta uppgifter från Wikileaks visar att de moderata partitopparna var väl medvetna om vad de gjorde när de på åtta år öppnade gränserna och släppte in nästan en miljon invandrare.

Det började med före detta statssekreterare Mikael Sandström, numera seniorrådgivare på PR-byrån Prime Group. Han var statsminister Fredrik Reinfeldts (m) närmaste man under hela alliansregeringens maktperiod 2006-2014 och bistod honom lojalt och energiskt i hans folkutbytesprojekt.

Att byta ut den svenska befolkningen – en strålande idé

Mikael Sandström sparade ingen möda för att på bara åtta år avsevärt och för all framtid förändra Sveriges demografi genom att stå Reinfeldt bi i att importera närmare en miljon invandrare från jordens mest våldsamma och dysfunktionella muslimska länder. Såvitt känt yttrade han inte ett pip till protest mot Den Stores megalomana planer under de år då han hade goda möjligheter att påverka någonting. Vi kan alltså utgå ifrån att han ansåg att Reinfeldts utbyte av den svenska befolkningen mot analfabeter från tredje världen var en strålande idé.

Totalt ansvarar Sandström för omkring 40 000 beslut och överenskommelser under alliansens åtta år, uppger han själv. För detta uppbar han inte bara en fet lön utan också alla övriga privilegier som tillkommer en statssekreterare. Äran inte att förglömma.

Han ångrar sig alldeles kolossalt

Nu ångrar han sig. Han ångrar sig alldeles kolossalt. Säger han. I min förra krönika redogjorde jag för Mikael Sandströms syndabekännelse i tidskriften Kvartal.

“Vi måste acceptera att det inte går att återvända till den politik som skapat krisen. Vi har bortsett från att det är omöjligt att ha fri eller mycket liberal invandringspolitik i ett land med en välfärdsstat och hög ekonomisk levnadsstandard, i en värld med stora ekonomiska skillnader. Om vi inte vill acceptera att det skuggsamhälle som redan finns ytterligare växer, måste vi vidta åtgärder för att hindra människor från fattiga länder att komma hit.
Varje förändring av politiken i mindre stram riktning kommer att leda till ökade migrationsströmmar till Sverige, även av personer som saknar skyddsskäl” skriver Sandström.

Han skriver också att ”ansvaret för att situationen blev så allvarlig i Sverige är vårt eget. Flera regeringar, inte minst den som jag arbetade för under åtta år, har begått stora misstag i migrationsfrågorna.”

Heureka – vilken klarsyn! Dock undanber jag mig med eftertryck att bli inkluderad i detta ”vi” och ”vårt”. Svenska folket har aldrig blivit tillfrågat om vi vill bli utbytta mot människor från tredje världen med forntida kulturer och en religion som är fullständigt inkompatibel med svenska värderingar.

Storstäder förvandlade till regelrätta krigszoner

Ansvaret faller tungt på de politiker och journalister som utifrån sin egen agenda inte har skytt någon möda för att så snabbt som möjligt omvandla Sverige till ett mångkulturellt helvete med dagliga skottlossningar, knivskärningar, mord, våldtäkter, rån, kvinnoförtryck, hederskultur och andra importerade kulturyttringar.

Genom att målmedvetet driva en destruktiv och ansvarslös migrationspolitik de senaste 40 åren har politiker av skilda kulörer lyckats förvandla Sveriges tre storstäder till regelrätta krigszoner där dagar utan avrättningar blir alltmer sällsynta: Malmö.  Göteborg.  Stockholm.

Läs resten av artiklen på Snaphanen.dk.