Hjärndöda politiker bakom eskalerande våld i Ronneby

Ronneby är en kommun i djupt förfall. Liksom de flesta andra kommuner i Sverige har Ronneby under lång tid fyllts upp med migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Kommunpolitikerna i Ronneby har gladeligen tagit emot asylsökande, lycksökare, kriminella och andra människor som inte hör hemma i Sverige och som aldrig borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

Nu börjar även Ronneby se facit av en politik som ansvarsfulla medborgare har varnat för i många år. Invandrargäng drar runt på stan och slår sönder egendom, hotar butiksinnehavare och misshandlar folk. Det är en utveckling som svenska folket inte ska acceptera.

Idag blev det upplopp och slagsmål mellan ungefär 150 elever på Snäckebyskolan och Knut Hahnsskolan. I samband med skolans julavslutning uppstod ett omfattande bråk där många elever skadades, de flesta lindrigt. Flera elever fördes tillsjukhus, men ingen hade livshotade skador.

När bråket pågick som värst försökte många lärare ingripa, men de lyckades trots många försök inte lugna ned situationen. Den första polispatrullen kom till platsen efter 20 minuter och först efter att sex enheter kommit dit lyckades man avstyra bråket som pågått i 45 minuter.

Efter bråket beslutade personalen att samtliga elever skulle skickas hem och skolan stängdes. Kommunalrådet Roger Fredriksson (M) säger till lokalmedia att ”beteendet är oacceptabelt”.

Men det är politiker som Roger Fredriksson som är skyldiga till alla de problem som följer av den politik som bedrivits under lång tid.

Samtliga invandrare som varit inblandade i bråket bör stängas av från skolan, identifieras och blir föremål för en utredning som handlar om att upphäva uppehållstillstånd och medborgarskap för att kunna återsända dem till sina hemländer.

Mandatfördelningen i Ronneby:

Socialdemokraterna 17
Moderaterna 9
Sverigedemokraterna 8
Centerpartiet 5
Vänsterpartiet 3
Miljöpartiet 2
Ronnebypartiet 2
Liberalerna 2
Kristdemokraterna 1

Ni som bor i Ronneby och var ute och manifesterade mot gängvåldet ska komma ihåg några saker.Om ni har röstat på M, L, C, KD, MP, S eller V så är ni medskyldiga till de problem som eskalerar i Ronneby.

Om ni vill ha ordningen återställd så måste ni arbeta för att migranterna skickas tillbaka till sina hemländer.

Eftersom inget parti i dagsläget vill återställa ordningen så kan ni bilda ett eget lokalt parti där ni sätter ned foten och kräver att migranterna återsänds till de länder de kommit från.