Tio miljoner invånare i Sverige – galenskapen är total

I dagarna blir vi tio miljoner invånare. Antalet invånare i Sverige växer enbart på grund av en invasionsliknande politik där migranter från tredje världen tillåts välla in i vårt land och bli fastboende här. Den svenska delen av befolkningen är sannolikt under sju miljoner och i de yngre generationerna kan etniska svenskar redan vara i minoritet.

Den politik som pågår där svenskarna trängs undan i sitt eget land och där vi koloniseras av u-landsinvånare är det största politiska bedrägeriet i Sveriges historia. Ingenting har varit värre. Det är en vedervärdig och ondskefull politik som har bedrivits bakom ryggen på svenska folket över 40 år och för varje år som har gått sedan dess har det politiska förräderiet bara blivit större och större.

Bara en idiot tror att Sverige tar emot migranter för att vi ska ”hjälpa människor som flyr från krig”. Stefan Löfven är en av den som har påstått att vi tar emot migranter för att de är flyktingar som behöver skydd.

Men Stefan Löfven är en jävla lögnare. Han vet att han ljuger svenska folket rakt upp i ansiktet. Han är uppenbarligen både en idiot och en lögnare.

Idag har vi inre råd att spara på kritiken mot våra landsförrädare. Det märkliga är att systemet är så skickligt utformat att många som arbetar på regeringskansliet, i riksdagen, på departementen och på de olika myndigheterna inte har en aning om att globaliseringen är en plan som politiker och opinionsbildare bakom FN, EU, diverse tankesmedjor medverkar till att genomföra. De av globalisterna kontrollerade medierna tillhör samma ondskefulla krafter och fungerar som stödtrupper till politikerna.

De som är insyltade i den ondskefulla hanteringen och har full kännedom om vart Sverige är på väg är alla myndighetschefer, chefredaktörer på globalisternas tidningar och regeringen – som öppet försvarar FN:s plan Agenda 2030 om att globalisera världen och fortsätta massimportera människor till Europa och Sverige.

Nu är vi tio miljoner invånare varav ungefär 30 procent är invandrare och i den yngre generationen är det kanske fler än hälften som har invandrarbakgrund. Så vad gör vi nu?

Innan vi bestämmer oss för vad som är bäst att göra måste vi konstatera att en skrämmande stor del av befolkningen är mer eller mindre politiskt hjärndöda. De drar benen efter sig till något jobb, kommer hem efter jobbet, köper en pizza eller hamburgare och tittar på TV resten av kvällen. Sedan upprepar de sig varje vardag med undantag av helgen då de super skallen av sig eller är så slöa att de bara orkar åka till något köpcentrum och träffa någon kompis som de tar en öl med och beklagar sig över hur trist livet är. För att pigga upp tillvaron spelar de poker på nätet, går på bio ibland och väljer att tatuera sig för att de sett TV-program där andra har tatuerat sig. Den typen av människa fyller ingen funktion i vårt land. Det är slavar i ett system som vill hålla befolkningen ovetande om vad som egentligen händer i samhället.

I 30-40 år har svenskar försökt agera med ganska dålig framgång. Ingen förändring av politiken har skett och det är enbart politiska förändringar som räknas. Det spelar ingen roll om vi samlar 25 procent av väljarna bakom oss om ingenting händer som förändrar politiken. Det hade kunnat spela roll om vi hade haft ett politiskt parti i riksdagen som förmedlade kunskaper och information om det allvarliga tillståndet i Sverige, men det har vi inte.

Sverigedemokraterna har anpassat sig till makthavarnas agenda där man sprider rysshat för att Ryssland inte vill begå samma slags politiska eller etniska självmord som vi är på väg att begå. Medan Vladimir Putin inte vill se Ryssland kollapsa genom invasion från tredje världen, så väljer SD att anpassa sig till makthavarnas närmande till Nato (som vill upplösa de etniskt homogen nationalstaterna i Europa) och medverka i att sprida russofobi (vilket bidrar till att försvaga det delvis nationalkonservativa Ryssland). SD borde ägna sig åt att försvara det svenska Sverige, vårt oberoende, vår självständighet och alliansfrihet. De borde ägna sig att massupplysa om det demografiska hotet, men de gör ingenting. De borde ifrågasätta att Sverige har tagit emot nästan en miljon muslimer, men de gör ingenting. De borde ägna sig åt att kritisera media som hotar fundamentet för vår nation, men de gör ingenting. De borde kritisera alla myndighetschefer som undergräver vår nationella identitet, men de gör ingenting.

Mot bakgrund av det behövs det en oberoende omfattande kampanj i Sverige som upplyser om det som SD tiger om eller är rädda för att säga. En sådan kampanj kan fungera som komplement till andra invandringskritiska kampanjer, inte som en konkurrent.

Det är anledningen till att vi till våren hoppas kunna dra igång en kampanj för att upplysa folket i vårt land om vad och vilka som hotar oss och hur vi ska försvara oss.

Relaterat:

Bostadsbristen i Stockholm är ingen bostadsbrist.