Ny hjärntvättskampanj från SVT om vaccin – planterad propaganda!

”Nu utreds om alla svenska barn ska få magsjukevaccin.” Det var rubriken för en av huvudnyheterna i SVT:s Aktuellt den 15 januari kl 21.00. Det här med att man ska injicera gifter i alla svenskar är inget nytt påfund. När svininfluensan grasserade 2009 framställdes den av maktens medier och av staten som en hotande pandemi. Människor skrämdes upp av media i Sverige och på andra håll och det drevs kampanjer för att så många som möjligt skulle vaccineras. Det ledde till att fullt friska människor som med största sannolikhet inte skulle ha insjuknat i influensan drabbades av narkolepsi. De som egentligen var hotade av svininfluensan var samma grupper som hotas av influensa varje år, det vill säga gamla och sjuka med mycket dålig immunförsvar.

Exakt varför etablissemanget drev på för att hela befolkningen skulle vaccineras kan man spekulera i. Krafterna bakom onödig massvaccinering finns inom läkemedelsindustrin och bland vissa viktiga makthavare med koppling till den industrin. Men även politikerna som vill tjäna några futtiga kronor på förhoppningen att färre kommer att sjukskriva sig om de hålls friska levande med hjälp av vaccin. Men krafterna bakom viljan att ge hela befolkningen vaccin mot virus som bara riskerar att drabba ett litet antal människor kan ha andra orsaker.

Nästa stora program för massvaccinering bestod av en långtgående kampanj för att vaccinera kvinnor med HPV-vaccin mot livmoderhalscancer. Det var en kampanj som riktade sig till unga kvinnor som har svårt att veta om det är klokt eller oklokt att låta vaccinera sig. Det var lätt att få känslan av att krafterna bakom HPV-kampanjen ville injicera gifter i unga kvinnors kroppar. Det dröjde inte heller länge innan det visade sig att även det vaccinet hade biverkningar. Livmoderhalscancer är en sjukdom som kommer av ett dåligt leverne. Några anledningar till att man får livmoderhalscancer:

Rökning
Svagt immunförsvar
P-piller
Tidigt sexdebut
Många sexpartners

Istället för att tvinga ungdomar, i det här fallet flickor och kvinnor, att leva mera sunt och moraliskt så väljer man att förgifta kvinnor ännu mer. Vaccinet har dessutom i många fall påtvingats unga skolelever på samma sätt som när man skrämde folk inför svininfluensaepidemin. Det handlar om skrämselkampanjer som bedrivs och det är naturligt att många blir oroliga och väljer det som det tror är säkrast – att vaccinera sig.

Nu driver SVT ytterligare en vaccinkampanj. Den är orkestrerad av staten genom Folkhälsomyndigheten och regeringen. SVT vill nu förbereda allmänheten på att det finns att vaccin som botar magsjuka och att alla barn bör vaccinera sig.

Liksom många andra kampanjer som bedrivs av SVT och myndigheterna är detta en fullkomligt vedervärdig form av propaganda, men det är möjligt att större delen av den trögfattade allmänheten nu gläds åt att Stefan Löfven kan injicera nya gifter i våra barns kroppar. Det trögfattade allmänheten kanske är trögfattad för att de har så många doser vaccin i sig att de inte att kapabla att tänka klart. Att vissa vaccin kan vara av godo är ingen nyhet, men nu handlar det inte om goda vaccin utan om att förgifta oss. Vad vet man om synergieffekter? När kommer nästa vaccinkampanj? Statistiskt sett kommer en ny 2019 och då ska man återigen vaccinera en stor del av befolkningen, inte med något viktigt livsnödvändig vaccin utan med en farlig och helt onödig vaccin.

HPV-vaccinet var gratis. Vem betalar vaccinet och varför gör någon det? Den frågan är värd att ställa eftersom en livsstilsförändring kan minska antalet fall med livmoderhalscancer kraftigt, men den diskussionen existerar inte i det offentliga rummet. När statliga påbud kommer får de inte kritiseras offentligt.

Inslaget i SVT om magsjukevaccin hade en mycket tydlig propagandistisk prägel. Man ville föregripa det faktum att Folkhälsomyndigheten (generaldirektören heter Johan Carlsson och är en typisk politruk) kommer att rekommendera att alla barn i Sverige vaccineras mot magsjukevirus.

Bara tanken på ännu en riksomfattande vaccinkampanj, dessutom mot något så banalt som magsjuka, svindlar. Vad ligger egentligen bakom? Väntar vi en ny våg av virus som följer med ”resandet” eller vill man bara injicera alla barn för skojs skull – i experimentsyfte? Fler kan ju bli sjuka av vaccinet än av viruset.

Det här luktar – det stinker – propaganda lång väg.

En speakerröst meddelar att det snart är högsäsong för magsjukor. En skäggig norrlänning intervjuas. Han står i en vintrig park och meningen är att det ska se ut som om SVT ”råkade” hitta honom och att han skulle få kommentera viruset. Som av en händelse hade hans barn varit magsjuka i en månad förra året vilket var ”en mardröm”.

Speakerrösten på SVT säger:

Men det går att stoppa magsjukeviruset med ett drickvaccin som använts i USA, Finland och Norge. I Jönköping och Stockholm har man redan börjat erbjuda alla nyfödda gratis vaccin.

En mamma intervjuas. Hon säger att hennes barn tagit vaccinet och att de sedan varit friskare än andra barn.

Speakerrösten:

Folkhälsomyndigheten har nu utrett om inte vaccinet borde vara en del av det allmänna vaccinationsprogrammet på BVC. Slutsatsen är att omkring 2 000 barn skulle slippa att bli inlagda på sjukhus och samhället skulle få minskade kostnader med 120 miljoner varje år.

Ann Lindstrand på Folkhälsomyndigheten:

Jag tror det är en stor fördel för barnen i Sverige, för familjerna som kommer att slippa den här svåra sjukdomen, till stor del, och jag tror det blir en vinst för oss alla.

Pappan i parken intervjuas igen, gissningsvis en pålitlig socialdemokrat, och han visar nu glädje över Folkhälsomyndighetens tankar på att massvaccinera alla barn.

Speakerrösten säger:

Myndigheten lämnar sin rekommendation den 6 februari, sedan är det upp till regeringen.

Syftet med inslaget är att ”få med allmänheten på tåget”. SVT är bara myndigheternas och regeringens förlängda arm och deras ”nyheter” speglar bara makthavarnas intentioner.

Naturligtvis fanns ingen kritiker till vaccinprogrammet med i inslaget. Därför kan man på förhand säga att Folkhälsomyndighetens rekommendation inte får ifrågasättas offentligt. Vill de förgifta befolkningen med vaccin, så kommer de att sticka nålen i oss vad vi än säger. Efter att först ha övertalat befolkningen med mängder av propagandainslag, så kan det ju hända att vaccineringen blir ”frivillig”, men rekommenderad.

Relaterat:

Japan slutar rekommendera HPV-vaccin

EU utreder biverkningar av HPV-vaccin

Narkolepsiskadade varnar för nya vaccin