Lernia vill att blattesvenska ska bli norm i Sverige

Lernia är ett statligt företag som huvudsakligen inriktar sig på att förstöra Sverige. Lernia är en del av det statliga terrornätverket som består av statskontrollerad media som Sveriges Television och Sveriges Radio, politiker, myndigheter och statliga företag som tillsammans arbetar för att slå sönder det svenska Sverige och bereda väg för kolonisatörer att ta över vårt land.

Alla dessa organisationer och företag arbetar för att slå undan benen på svenskar som försöker försvara sitt land mot kolonisering.

Lernias uppgift är att förgifta språket. De är av den åsikten att invandringen och språkförbistringen är så stor att det svenska språket inte längre går att rädda. De vill inte ens försöka. Minst en miljon människor i Sverige talar andra språk än svenska och den svenska som lärs ut till invandrare är så kostnadsslukande att det inte längre är möjligt att lära migranter annat än enkel vardagssvenska, som de knappt behärskar hur länge de än går på kurs eftersom de redan från början hade ett obefintligt språk och ett obefintligt ordförråd.

Som ett led i den politik som förvärras varje dag vill Lernia bidra med att förstöra språket vi talar eller kommunicerar med.

I morgon lanserar Lernia tillsammans med ”språkforskaren” Mikael Parkvall (som snarare är ett skämt än en forskare) ett nytt språk som de vill att ”alla som bor i Sverige” ska tala. Lernia tror att bristande språkkunskaper kan vara ett hinder för invandrare när de söker jobb. Istället för att de lär sig ordentlig svenska så ska svenskarna börja tala blattesvenska och tvingas finna sig i att kommunicera med människor som bara kan några enstaka ord svenska.

Vårt språk ska som en följd av migrationen anpassas till de migranter som inte kan eller vill lära sig riktig svenska. Svenskarna ska trängas tillbaka på ännu ett område.

Blattesvenskan kommer att införas successivt i Sverige och de första som kommer att använda den är Stockholms universitetsbibliotek. Andra som kommer att följa efter ganska snart är diverse statliga och kommunala organisationer samt många större statliga företag. Sedan kommer detta att spridas likt en löpeld genom statsapparaten till vanliga privatföretag. Meningen är att hela Sverige ska anpassas till ett torftigt språk som tränger undan nyanser, minspel och kommunikation som svenskar använder när de talar med varandra.

Lernia hjälper makthavarna att förgöra på den svenska identiteten. Helena Skåntorp är vd på Lernia. Hon säger:

När alla röster inte är representerade får vi en skev uppfattning om vilka som finns i vårt samhälle. Rikssvenskan får inte bli en missvisande norm för hur Sverige låter, säger Helena Skåntorp, VD och koncernchef på Lernia. Språk och uttal tenderar att ha en exkluderande effekt på arbetsmarknaden och det har vi inte råd med. Idag är det brist på arbetskraft i Sverige och i resten av Europa. Vi kan inte utesluta personer med rätt kompetens och potential bara för att alla inte talar på samma sätt.

Som vd för en terrororganisation drar hon sig inte för att öppet berätta om orsaken till den språkliga förändringen som hon vill införa i hela landet. Allt handlar om att anpassa Sverige till migranter från dysfunktionella kulturer. Hela Sverige ska stå på knä när kolonisatörer väller in och vi ska bjuda dem på alla våra skattemedel, de ska få förturer till bostäder och jobb, till praktikplatser och utbildning. De ska dessutom kunna få förtur till allt utan att behöva tala begriplig svenska. Det kanske räcker om de grymtar och nickar jakande eller nekande när de söker jobb och en sådan jobbintervju kan då jämställas med en svensk som talar sitt språk flytande och har ett bra cv. Lernia vill naturligtvis att den grymtande migranten ska få jobbet.

helena-skantorp-lernia.png
De vill att blattesvenska ska bli norm i Sverige

Lernia går nu in för att maximera språkförstörelsen. De säger på sin hemsida:

Lernia erbjuder företag och organisationer att använda sig av den nya rikssvenskan, till exempel genom att ersätta rösten på sina telefonsvarare och andra taltjänster. Detta är ett effektivt sätt att bidra till att bryta normen kring hur svenska ska låta.

Mikael Parkvall som är ”språkforskare” på Stockholms universitet säger:

Rikssvenskan har varit en norm för hur människor ska tala när de talar så kallad ”felfri svenska”, men för oss lingvister finns överhuvudtaget inget som är rätt eller fel. Den nya rikssvenskan visar på ett aningen absurt sätt att det inte finns något som är felfri svenska, iallafall inte om vi vill låta människor i hela Sverige vara representerade och inte bara låta något ursvenskt fantasifoster vara måttstocken.

Den mannen är naturligtvis ingen språkforskare. Han är en extremist som vill hjälpa Lernia att förstöra vårt språk. Om det inte finns någon felfri svenska så finns det inga språknormer, inga regler, ingen grammatik och inga ordföljder. Man kan blanda ord hur som helst och om man har tur begriper någon vad man säger.

Parkvall är ingen språkforskare. Han vill bara hjälpa staten att slå sönder vår svenska identitet. Den nya ”rikssvenska” som han och Lernia vill införa är en blandning mellan alla blattesvenska dialekter och riktig svenska, vilket innebär att de vill tvinga oss att överge den svenska vi talade innan Sverige ockuperades av kolonisatörer.

Lernia vill terrorisera svenska folket med kolonisatörernas ”svenska” och är därmed att betrakta som en terrororganisation.

Styrelsen i Lernia:
Helena Skåntorp, vd
Birgitta Ågren Böhlin, styrelseordförande

Ledamöter:
Per Olof Eriksson (f. 1954)
Anna Kristina Klingspor (f. 1959)
Carl Joachim Mörnefält (f. 1964)
Ulrika Anna Maria Nordström (f. 1982)
Lars Ola Salmén (f. 1954)
Karin Lillian Strömberg (f. 1956)
Julia Viktorsson (f. 1980)
Per Ingemar Svärd (f. 1954)

Här kan du läsa mer om styrelsen i Lernia:

 Relaterat:

Babbesvenska ska bli den nya rikssvenskan i Sverige

Alternativ svenska

En kommentar på “Lernia vill att blattesvenska ska bli norm i Sverige”

Kommentarer är stängda.