Om bloggen

Sammanfattning av ett problem

Svenska politiker och media agerar för att det tidigare etniskt homogena Sverige ska bli mångetniskt. De vill att gränserna ska vara vidöppna för världens alla tiggare, kriminella, lycksökare och andra. Det finns ingen hejd på politikernas och medias förstörelselusta. Alla får slå sig ned i Sverige. Ingen behöver pass, identitetshandlingar eller bevisa sin bakgrund. Det räcker med att söka asyl, sedan får de gratis uppehälle resten av livet.

En asylsökande kan komma hit, begå allvarliga brott bara några veckor efter hitresan och sedan få stanna här resten av livet. Afrikanen som dödade två svenskar inne på Ikea kommer från Eritrea. Han skadade sig själv efter mordet och kan se fram emot att bli livstidsförsörjd som pensionär med svensk pension, lägenhet och andra förmåner resten av livet. Det finns mängder av liknande exempel.

Själva massinvandringen utgörs till stor del av asylsökande som till över 90 % saknar pass och identitetshandlingar. De är i praktiken illegala invandrare. Likväl får de stanna och kan sedan ta hit sina anhöriga.

asylkaos_sverige_sv

Det måste bli ett slut på vansinnet någon gång. Men det kommer inte att ta slut av sig själv. Det krävs att många svenskar börjar reagera och aktivera sig på ett eller annat sätt för att få stopp på inflödet.

Dessutom krävs en aktiv återvandringspolitik för att återställa ordningen så mycket som möjligt. En del hävdar att ”man kan inte skicka tillbaka dem till krig och elände”. Det första och största felet är att de har släppts in i landet. Det behövs bara ett uns av förnuft för att förstå att en afrikan som ”flyr” till Sverige har andra motiv än vad som uppges i media eller av politiker. De har en hel kontinent att röra sig på och att de ändå hamnar i Sverige är ett bevis på den politiska galenskap som präglar svensk politik. Det är inte afrikanens fel att han landar i Sverige. Det är svenska politiker och media som har skuld i det.

Sverige har tagit emot två miljoner invandrare på 30 år. Om ytterligare 30 år är svenskarna i minoritet i sitt eget land. Om två miljoner invandrare kan ta sig hit så kan man också skicka hem alla som inte borde vara här. Det inkluderar även sådana som blivit svenska medborgare. Det går att upphäva medborgarskap och det går att hitta andra platser på jorden som de kan flytta till, helst bör de av humanitära skäl resa tillbaka till sina hemländer. Går inte det så får vi hitta andra länder att skicka dem till.

Det har hänt några gånger att svenska myndigheter har försökt utvisa uppenbart olämpliga personer till sina hemländer. Men hemländerna har inte velat ta emot dem då personerna ansetts ha varit något som mest kan liknas vid mänskligt avskräde som de inte vill ha tillbaka. Sverige blir på det sättet en mänsklig sopstation som fylls upp med människor som inget normalt land vill ta emot.

Vi har en gång haft ett bra och tryggt land. Sedan minst 30 år tillbaka har politiker och media gjort Sverige näst intill totalitärt och bakom ryggen på folket öppnat gränserna för en storskalig massinvandring som mest liknar en invasion. Liknande problem finns i andra länder och problemen växer snabbt.

”Nu får det vara nog” har många sagt i decennier, men invasionen fortsätter och media hejar på politikerna samtidigt som de inbillar den mest naiva delen av vår befolkning att det är något behjärtansvärt eller berikande med att fylla upp landet med stora skaror afrikaner, araber och andra folk som inte är kulturellt eller etniskt besläktade med svenska folket.

Det enda som händer är att vi svenskar begår kollektivt självmord.

kollektivt-sjalvmord

Antalet personer på bilden är lika många som kommer till Sverige per timme just nu (27 augusti 2015).

I 30 år har det rått asylkaos i världen och inget har blivit bättre. Vad som orsakar alla flyktingströmmar och vilka som arbetar för att stora skaror icke-européer ska komma hit är för vissa en känslig fråga. De är rädda för att fakta som kan komma fram är av den arten att deras egna åsikter och tankar om samhälle och politik kullkastas.

Efter vietnamkriget tog de flesta europeiska länder emot flyktingar från Vietnam. Detta trots att de europeiska länderna inte hade någon del i kriget (bortsett från Frankrike). Även det lilla Island tog emot ett antal vietnameser vilket var mycket märkligt.

Sedan dess har USA varit insyltat i många krig och skapat flyktingströmmar som fullkomligt väller in i Europa, slår sönder de tidigare etniskt homogena nationalstaterna och söndrar trygghet, sammanhållning och ekonomi.

Det finns aktörer i den amerikanska regeringen som önskar det. De arbetar öppet för att slå sönder nationalstaterna i Europa. Den numera pensionerade general Wesley Clark ledde Natos bombkampanj mot Jugoslavien under åren 1998-1999 och deklarerade att

There is no place in modern Europe for ethnically pure states. That’s a 19th century idea and we are trying to transition into the 21st century, and we are going to do it with multi-ethnic states.

Det amerikanska utrikespolitiken baserar sig på en rad märkliga ställningstaganden, bland annat ska etniskt homogena stater i Europa bekämpas, söndras och bli mångetniska. En tid senare bekräftades att den amerikanska utrikespolitiken är fullständigt vansinnig. orsakar mängder av nya konflikter och problem.

Wesley Clark erkände i en intervju att USA skapade terrororganisationen ISIS, men skyllde en del på de regimer som allierat sig med USA i kampen för att uppnå de mål som satts upp av den amerikanska regeringen. Nato-anslutna länder blir därmed bara verktyg åt en amerikansk regim vars syften och mål inte alltid är klara.

Det finns också mäktiga aktörer som agerar enskilt eller kollektivt för att söndra nationalstaterna i Europa. En är bilderbergaren Peter Sutherland som aktivt agerar för att upplösa den etniska homogeniteten i samtliga europeiska länder.

I Sverige har vi många politiker som systematiskt arbetar för att förstöra Sverige. En av dem är Fredrik Reinfeldt, som är en av de värsta politiker som någonsin drabbat landet. Att folk har röstat på honom och hans parti kan bara tillskrivas det faktum att media gärna lyfter fram personer som vill splittra Sverige med massinvandring. De vill se mångetniska stater växa fram och gör vad de kan för att krossa den etniskt homogena nationalstaten. Media döljer ofta sådana politikers långsiktiga agenda.

När Youtube-kanalen Granskning Sverige intervjuade Fredrik Reinfeldts pappa visade det sig hur extrem och farlig Fredrik Reinfeldt var för Sverige. Även om Sverige hade en alldeles för stor invandring innan Reinfeldt blev statsminister så öppnade han dörrarna för ungefär 800 000 invandrare under sina regeringsår.

Han lyckades också med konststycket att ändra grundlagen och år 2010 skriva in att Sverige är ett ”mångkulturellt land”. Många liknar den åtgärden vid en statskupp då inga debatter eller någon kritik framfördes, det eftersom de flesta svenskar inte kände till beslutet. Fem år efter beslutet är det knappt någon som berör det eller föreslår att det ska rivas upp. Det säger ganska mycket om bristen på kunskap om hur makthavarna förstör Sverige och hur lite medborgarna begriper om vad som pågår.

Sverige kan bäst liknas vid en totalitär stat. Alla som kritiserar invandringspolitiken ska demoniseras. Alla som kritiserar Sverigedemokraterna, invandringskritikerna och Sverigevännerna får medverka i TV-soffor, nöjesprogram och debatter.

Etniska svenskar försvinner alltmer från offentliga sammanhang och ersätts med diverse invandrade debattörer, vänsterelement och politiskt korrekta individer som endast förmår rabbla mantran om ”rasism” så snart någon motsätter sig att Sverige överbefolkas av människor som inte hör hemma i vårt land. Även i reklamen förekommer allt färre svenskar som en anpassning till det nya Sverige där vi trängs undan mer och mer.

När dessa rader skrivs den 26 augusti 2015 slogs ett nytt rekord i Sverige. På en vecka kom 3 000 sylsökande till vårt land. Det är inte bara Sverige som drabbas, hela södra Europa står inför ett asylkaos av fruktansvärda mått. Och de som just nu väller in i vår kontinent är på väg till Tyskland och Sverige, i första hand Sverige.

År 1973 skrev fransmannen Jean Raspail den apokalyptiska novellen Camp of the Saints om hur västerlandet förstörs av en massinvandring som mest kan liknas vid en invasion. Boken finns än idag att köpa på Amazon.

Den fråga många ställer sig nu är om det är värt att offra sin bekvämlighet för att försvara Sverige från den ondska som vi drabbas av.

svensk-skolklass
En svensk skolklass för sisådär 100 år sedan. Bara några generationer senare är deras ättlingar på väg att bli en minoritet i sitt eget land.

Är det värt att bli socialt stigmatiserad, uthängd i media, få sparken från sitt jobb, bli utesluten ur facket, förlora vänner och familj som många gör idag när de ventilerar sin ilska över utvecklingen? Sportreportrar som nämnt ordet ”neger” har tvingats löpa gatlopp i media, blivit uppsagda från sina tjänster och portats från framtida jobb. Det sorgliga är att många stigmatiserade människor ”försvinner” ut i någon okänd öken när de borde stå på barrikaderna för att försvara rätten till en åsikt, försvara yttrandefriheten och försvara Sverige mot farliga politiker och farliga medier.

Vi kan ställa frågan till våra förfäder. Var det värt att gå i krig för Sverige när det behövdes? Hade det inte varit lika bra att ge bort landet till andra och låta dem sköta ruljansen? Våra förfäder miste liv och lem i försvaret för Sverige. De riskerade bokstavligt talat livet och valde att göra det i försvaret för det land som de älskade. Vi har dem att tacka för att vi haft ett eget svenskt land så länge.

Har vi rätt att behålla ett land som vi inte bryr oss om att försvara? Svaret är nej!

Men om vi reser oss ur vår bekvämlighet, tar oss själva i kragen, delar viktiga nyheter från alternativa medier till vänner och bekanta, kanske går med i en rörelse eller ett parti som försvarar Sverige, då kanske vi har både rätt och chans att behålla vårt land.

Idag rapporterar TT (den totalitära statens nyhetsbyrå) att Migrationsverket behöver 18 miljarder för att kunna ta emot ytterligare 350 000 asylsökande fram till 2019.

Det finns alltså ingen hejd på massinvandringen. Det finns inget stopp. Massinvandringen är en invasion som kommer att pågå tills den siste svensken ger upp andan.

Bakom kritiken mot invandringen finns inget ”hat” mot invandrare eller deras föregivna skäl att få stanna i Sverige. Det är i stället kärlek till Sverige, till våra förfäders strävan efter att skapa ett gott land till sina efterkommande som är drivkraften för många invandringskritiker liksom en önskan att svenska folket ska kunna fortleva som eget folk i en egen nation även i framtiden.

Det borde vara varje svensk mans plikt att i enlighet med manliga traditioner ta strid för sitt land. Vi behöver också öka våra svenska födelsetal och där har både män och kvinnor en viktig uppgift att fylla.

Annars förlorar vi landet.

Kontakt: asylkaos@gmail.com

6 kommentarer på “Om bloggen”

 1. Fortsatt all Lycka till med att bidra till att det blir ordning och reda i Sverige.

  ”…Jag är dock helt säker på en sak: Det är inte invandringens fel att det bulldoftande folkhemmet – så som vi minns det – förändrades. Det var inte kurderna som flyttade industrierna till låglöneländer, det var inte palestinierna som stängde post- och bankkontoren och flyttade statliga jobb till städerna, det var inte somalierna som byggde volymhandelsområden som tömde stadskärnorna, sålde ut apoteken och privatiserade sönder landets järnvägsunderhåll.

  Det var inte syrierna som genomförde försämringarna i sjukförsäkringssystemet. Och det var faktiskt inte ensamkommande barn från Afghanistan som lade ner byskolorna och sänkte A-kassan. …”

  – slut citat härifrån https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153530507938970&set=a.129144748969.106562.602948969&type=3&theater

  Om lösningen på detta på min blogg under rubriken: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  Gilla

 2. Kan inte bloggen synliggöra galenskapen med hur många skattemiljoner som svenska skattebetalare såväl som svenska nettokunder ödslar på halalcertifierade livsmedel varje månad/år?

  Svenska kommuner/landsting samt snabbmatskedjor, restauranger, caféer och konditorier, livsmedelsbutiker massimporterar halalcertifierade livsmedel dagligen, de köper också in svenska dito certifierade livsmedel då halalslakt och därmed halalcertifiering är tillåtet i Sverige , så vida de följer svensk djurlagstiftning i fråga om bedövning ( heter det iallafall)

  Halalcertifiering tjänar miljarder/årligen , world wide.
  Pengar som går rakt in i en shariakommittée!

  Till vad används våra skatte/nettopengar inom den demokratiföraktande och kvinnoförnedrande shariakommittéen?

  Det är inte bara kött som är halalcertifierat utan även en hel del glass, godis och bakverk då de innehåller gelatin från halalslaktad nötkreatur.

  Märkningen är en minimal bild på ett halalmärke som inte är lätt att upptäcka för det otränade ögat ,dags att börja syna förpackningarna, dags att börja att konstant ifrågasätta varorna huruvida de är halalcertifierade och därmed bojkotta dem.

  Dags att bearbeta kommuner och landsting då de för våra skattepengar köper in skolmat samt mat till patienter samt till boende inom äldreomsorgen

  Skolan skall vara ickekonfessionell och det står även i skollagen att skolmaten är en del av undervisningen. Likväl serverar man halalcertifierad mat till alla, oavsett trosuppfattning eller avsaknad därav.

  Vi bekostar alltså islams utbredning dagligt dags via dessa halalcertifieringsavgifter.

  Källan till att vi de facto bekostar denna galenskap är självaste Islamguiden-”om oss”. Förvisso har de ändrat sin infotext alltefter som debatten rasat och ljuset hamnat på dem,men det är fortfarande som så att slakten #skall uppfylla kriterierna i enighet med islamsk sharia” + svensk djurlagstiftning…

  Alltså oavsett om djuret är bedövat enl. svensk djurlagstiftning så tas det ut halalcertifieringsavgifter! Att komma ihåg, så är det övervägande delen massimporterat halalslaktat kött som INTE följer svensk djurlagstiftning utan sitt egna lands lagar eller rättare sagt brist på djurskyddslagar.

  BOJKOTTA! BOJKOTTA! BOJKOTTA !

  Gå ihop er, gå man ur huse, bearbeta era kommuner och era landsting
  och ta reda på vad det är som ni egentligen köper i livsmedelsaffären/äter på restaurangen osv…

  2 filmer med info:

  Gilla

 3. Jag håller med om det mesta ni skriver,kanske siffror helt i onödan är lite överdrivna.

  Men måste ni använda Pittbullsteknik när ni skriver text??!! Jag kan inte dela sånt till vänner och andra ,utan att riskera att dessa vänder på klacken!! Skall man få människor att vakna upp kan man väl dela fakta på ett lite mildare vis??!!
  Saken helgar medlen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s