Göran Rosenberg är en fiende till svenska folket

Göran Rosenberg talade i Storkyrkan den 15 september i samband med riksdagens öppnande. Rosenberg var högtidstalare och visade där sin sanna agenda.

Han menade att Sverige och Europa måste bli mångkulturellt vare sig vi vill det eller inte. Rosenberg ställde sig där på samma sida som Barbara Spectre och andra folkfiender som vill förstöra våra länder med massinvandring.

Göran Rosenberg säger bl.a.:

”Den som har ett problem med att skilda språk, religioner och kulturer lever tätt inpå varandra, i nära beröring med varandra, har i grunden ett problem med Europa. Den mångkulturella trängseln är inte ett illasinnat påfund av Europas fiender, inte heller en följd av de senaste årtiondenas migrationsströmmar (även om de onekligen har gjort sitt till). Mångkulturen är Europas öde och utmaning vare sig européerna vill det eller inte och oavsett hur många gränser de genom historien försökt befästa mellan sig.

I sanningens namn har Europa därvid ett problem med sig självt eftersom européerna (vilka de nu är) ännu inte lyckats göra ett hem av sitt öde. Många kulturer har sitt hem i Europa men den europeiska gemenskapen eller unionen har tills vidare inte blivit ett hem för någon. Trots flaggan och parlamentet och domstolen och euron har EU förblivit en plats där de nationella delarna är större än den europeiska helheten.

Det här har om inte förr blivit uppenbart när helheten sviktar och marken gungar och behovet av något fast att hålla sig i växer, och allsköns hemmahörigheter, nya som gamla, verkliga som overkliga, erbjuder sig att ersätta den säkerhet som flytt, och det nya Europa alltmer börjar likna det gamla.”

Efter talet applåderade i stort sett alla utom Jimmie Åkesson som kritiserades för det i gammelmedia. Aftonbladet kritiserade Åkesson och frågade honom hur han tolkar att så många andra applåderade:

Aftonbladet: Hur tolkar du att så många andra applåderade?

Åkesson: Jag har ingen bild av vilka som applåderade, mer än att det var många som applåderade i kyrkan. Jag applåderade inte Stefan Löfvens regeringsförklaring heller. Jag är inte socialdemokrat och han är inte min statsminister.

Aftonbladet: Statsministern hade efteråt svårt att förstå vad som störde Sverigedemokraterna i Göran Rosenbergs tal.

Stefan Löfven: Det tyder bara på vad de står för. Om de inte ens kan hålla med det talet gör de det väldigt öppet och naket vad det är de egentligen står för, säger Stefan Löfven.

Löfven är alltså och tydlig med att han liksom Rosenberg vill tvinga på svenskarna mångkultur. Han är en totalitär politiker med en totalitär agenda som sammanfaller exakt med den agenda som Göran Rosenberg, Barbara Spectre och andra folkfiender driver.

Göran Rosenberg visar inte ens tacksamhet även att Sverige tog emot hans far efter kriget utan kräver nu att Sverige och svenskarna ska påtvingas hundratusentals migranter varje år och trängas undan i sitt eget land. Det var ett stort misstag att låta hans far få stanna i Sverige.

Det hade nog varit på sin plats att inte bara vägra applådera hans tal i kyrkan utan också bua ut honom högt och ljudligt.

Göran Rosenberg är en sann folkfiende och bör rimligen lämna Sverige. Han har inget här att göra.

Börjar vid 6:00 i videon:

Relaterat:

Barbara Spectre

Ingrid Lomfors

2 kommentarer på “Göran Rosenberg är en fiende till svenska folket”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s