Har familjen Bonnier ockuperat Sverige?

Riktigt så illa kanske det inte är, men inte långt ifrån. Koncernen har i praktiken kontrollen över opinionsbildningen i Sverige och använder den för att leda in de svenska fåren i sin fålla.

Vi svenskar ska påtvingas deras globalistiska och svenskfientliga världsbild och vi ska inte kunna ifrågasätta den genom att kommentera eller svara i tidningen med andra analyser.

Vi som dagligen utsätts för Bonniers maktmissbruk kan visserligen vända oss till alternativmedia där vi slipper läsa eller höra hur galen Trump är eller hur viktigt det är att vi tar emot hela världen med öppna armar och ger alla fritt uppehälle i vårt land. På våra arbetsplatser, på caféer, i butiker, i konferensrummen, hos frisören och på de flesta håll i samhället ser vi effekterna av Bonniers makt. Tidningarna finns överallt och läses varje dag av miljoner människor som tror att det de läser är riktigt och sant.

Men Bonnier är en gigantisk bluff. Allt de skriver, säger eller gör har bara ett syfte och det är att försöka förvrida huvudet på annars normalt funtade personer och försöka få dem att gå till angrepp mot de landsmän som vill slippa Bonniers inflytande, Bonniers alla lögner och Bonniers makt över folket. Bonnier vill uppvigla svenskar mot andra svenskar. Själva vill de sitta på piedestal och nåde dem som försöker klaga på Bonniers, deras agenda eller värst av allt – kopplingen till judiska organisationer som försvarar judisk etnocentrism men vill söndra andras etnoidentitet.

Det finns många svenskar som dansar efter Bonniers pipa och det är egentligen synd om dem, de förstår inte bättre. Varför är det viktigare för Bonnier att släppa in helt okända somalier i Sverige än att hjälpa svenskar som har det svårt och lever i fattigdom och elände? Varför tystar Bonnier sedan ned att svenskar utsätts för allvarliga övergrepp från människor som Bonnier har låtit komma till Sverige? Varför gråter Bonniers vänner när en syrier inte tillåts komma till Sverige fast denne syrier har mängder av platser att ta sig till där det råder fred – även i det egna landet? Varför gråter inte Bonniers vänner över alla de svenskar som rånas, misshandlas, våldtas och mördas av personer som Bonnier har medverkat till att släppa in i Sverige?

Vad är det som gör att Bonnier tycker det är så förbannat viktigt att söndra den svenska homogeniteten? Är det för att man egentligen älskar svenska folket, men anser att det är så lågt stående att det behöver berikas av migranter från tredje världen? Eller är det för att man egentligen är avundsjuk på det svenska folkets goda kvaliteter och vill slå sönder det etniska fundamentet för att sedan själva kunna lysa som herrar på jorden – när vi svenskar är utdöda?

Ingen vet. Frågorna får inte ställas och även om någon lyckas ställa dem, så får vi inga svar. Bonniers är oantastliga. De sitter inlåsta i sina styrelserum eller i sina hem bakom höga murar och låsta grindar, men vill att gränserna till Sverige ska stå vidöppna.

Att sprida hat är Bonniers främsta uppgift och just nu är det Trump som står i skottgluggen. Han vill motverka den värsta globaliseringen (som Bonniers ivrar för). Han vill också motverka laglösheten (som Bonniers gärna uppmuntrar). Trump vann därför att huvudsakligen de vita gjorde revolt mot den rådande världsordningen som Bonniers är en del av. Nu känner sig Bonniers manade att blåsa upp till kamp mot Trump och nationalister i Europa och det gör man genom att släpa in misslyckade politiker som Göran Persson och få dem att sprida hat mot Trump. Diverse kändisar och låtsasakademiker som hatar invandringskritiker har alltid fritt tillträde till spalterna i Bonniers. Peter Wolodarski och andra företrädare för Bonniers har samtidigt alltid fritt tillträde till TV-soffor där de kan sitta och spy ut sitt hat mot alla som ogillar deras världsbild.

Göran Persson fick framträda i DN och påstå att ”Republikanernas kongressledamöter kommer att göra sig av med Trump, när de inser att de har ”en galen president” som gör det omöjligt för dem att bli återvalda.”

I Sverige gjorde vi exakt det, men det låtsas inte DN om. Vi avsatte ”galningen” Fredrik Reinfeldt” och stora delar av hans tidigare väljare gick istället till SD. Men ”galningen” får nu vara med i diverse TV-program och framställs som fullt normal, bara för att han har samma åsikter som DN. Tidningen vill framställa det som fullt normalt att fylla upp våra länder med miljoner migranter från tredje världen och genom sina nätverk gör Bonniers allt i sin makt för att förstörelsen av de europeiska folken och deras ättlingar ska fortsätta – för att Bonniers och deras vänner en dag ska kunna bli herrar i våra hus som de slagit sönder och tagit över med hjälp av kolonisatörer.