Landshövdingen Kristina Alsér i Kronobergs län vill hjälpa Stefan Löfven att skapa kaos i Sverige #asylkaos

Landshövdingen Kristina Alsér i Kronobergslän öppnar nu sitt residens för asylsökande. Åtta rum kommer att fyllas upp med friska, unga starka män från Somalia, Afghanistan Syrien och Eritrea.

Alsér säger till lokalmedia att ”alla måste hjälpas åt”. Hon är en fullkomligt bisarr figur och medlöpare av sällsynt skådat slag. Vad är det hon vill hjälpa till med?

Sveriges gränser står vidöppna. Det pågår ständigt konflikter i olika delar av världen. Konflikter som hon aldrig brytt sig om att försöka förhindra. Hon har istället suttit där hemma framför TV:s och tyckt synd om alla som drabbats av krig. Nu har hon likt många andra fått för sig att det är Sveriges ansvar att emot migranter från tredje världen.

Hon tror att alla som kommer till Sverige är ”flyktingar”. I stort sett samtliga som kommer är friska unga och starka. De har ingen annan anledning för dem att komma hit än att få gratis uppehälle eller bättre levnadsvillkor än de hade i sitt hemland.

Kristina Alsér har aldrig ställt några frågor till politikerna om varför gränserna står helt öppna eller hur länge massinvandringen ska pågå. Nationalekonomen Tino Sanandaji har räknat ut att svenskarna kommer att vara i minoritet i sitt eget land om 10-15 år om invandringen fortsätter som nu.

Sådana enkla analyser övergår Alsérs förstånd. Man tycker att en landshövding borde vara insatt i att Sverige har 200 områden som liknar Rinkeby och Rosengård, områden som svenskarna flyr från för att de är i det närmaste obeboliga.

Genom hennes agerande kommer vi att få ännu fler sådana områden.

Kristina Alsér låter unga, friska starka araber och afrikaner bo i residenset för att hon vill ”hjälpa”.

Har Alsér en enda gång tänkt tanken att upplåta sina åtta lediga rum i residenset till svenskar som tvingats fly från mångkulturen, till fattiga bostadslösa svenskar eller andra svenskar i verklig nöd?

Nej det har hon inte och det har inte heller någon av alla de politiker som idag bygger hus åt asylsökande och ger dem företräde till bostäder och i slutänden överlåter vårt land åt dem.

Kristina Alsér låter Sverige koloniseras för att hon antingen är genomkorkad och inte fattar vad som pågår eller så agerar hon medvetet för att Sverige ska förstöras.

Kristina Alsér är också styrelseordförande i Astrid Lindgrens Näs.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Landshövdingen Kristina Alsér i Kronobergs län vill hjälpa Stefan Löfven att skapa kaos i Sverige #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s