Vet Gustaf Skarsgård vad han har i huvudet?

Gustaf Skarsgård är en skådespelare som blivit känd då familjen som han är en produkt av har hög status i Sverige. Gustaf är son till Stellan Skarsgård som blev bekant med hela svenska folket när han 1967-68 spelade titelrollen i Bombi Bitt och jag. Som vuxen fick han ofta figurera i media och uttala sig om allt möjligt eftersom hans åsikter passade så väl in i det starkt vänsterorienterade semitotalitära Sverige.

Gustaf är född 1980 och har burits fram redan från början på grund av sitt efternamn. Han har gjort många filmroller och är en person som lever ett gott liv ekonomiskt, men hans själ verkar var fullkomligt söndertrasad.

Skarsgård om sig själv:

”Jag började röka när jag var 10, supa när jag var 12, röka weed när jag var 16 och ta kokain och ecstasy när jag var 19. Jag har festat sen dess.”

I en video som lades ut häromdagen rappar han fram någon meningslös smörja och spyr ut hat mot Sverigedemokraterna. ”Snart är var tredje jävla svensk fucking Sverigemokrat”, därefter spottar han och lägger till ”tvi vale”.

Gustaf Skarsgård om du läser det här får du gärna svara på några frågor.

Troligen ogillar du Sverigedemokraterna för att de vill minska invandringen. Vad är problemet med att minska invandringen tycker du?

Du är svensk. Om ungefär 15 år kanske svenska folket är i minoritet i sitt eget land. Bryr du dig inte om sådant?

Du är svensk. Det finns många svenskar som inte vill bo i de invandrartäta farliga områden som växer fram som svampar ur jorden. Du bor inte i Rinkeby eller något liknande område där det knappt bor svenskar längre. Svenskarna och även många invandrare känner sig otrygga i sådana områden. Känner du ingen empati för människor som drabbas av den otrygghet och den våldsbrottlighet som sådana områden och det mångkulturella samhället för med sig?

Du är svensk. Är det något problem för dig om någon vill att det svenska folket ska finnas kvar även i framtiden? Tycker du det är rasism att vilja att den egna folkgruppen ska få ha en framtid i sitt eget land?

Har du något emot att andra folk än svenskar också vill försvara sin kulturella och etniska identitet genom att föra sitt arv vidare? Eller är det bara när svenskar vill försvara sitt folk som du reagerar?

I Sverige finns det många invandrargrupper som är stolta över sin bakgrund, över sina förfäder och sitt folk. Tycker du att det är fel att de är stolta över sin identitet och vill bevara den?

När du spottar i din video så säger du ”snart är var tredje jävla svensk fucking Sverigemokrat”.

Vad är det som är så ”jävla” med en person som röstar på Sverigedemokraterna? Är det för att han eller hon är ”jävla svensk”? Föraktar du svenskar som väljer att rösta på ett parti som vill att Sverige ska upphöra med massinvandring?

Varför uppför du dig inte mera moget? Du är född 1980 men spottar i videon som om du vore född 2005.

Är det spriten, stressen eller något annat som gör att du är så nedlåtande mot någon dryg miljon svenskar som tycker att politikerna i de övriga partierna förstör Sverige?

Vad är ditt problem med att det finns människor som har andra åsikter än vad du har?

Jag tror inte att någon sverigedemokrat kommer att spotta på dig. Vem är det då som borde står där med skammen?

Just det. Gustaf Skarsgård själv!

Vi hade en gång en statsminister som hette Tage Erlander. Två år innan din pappa spelade in Bombi Bitt och jag sade Erlander i jämförelse med USA och de ras- och arbetslöshetsproblem som fanns där:

Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.

När din pappa spelade in Bombi Bitt och jag var Sverige fortfarande ett etniskt homogent land och ett föredöme i världen för att vi tog så bra hand om vår egen befolkning. Vi hade varken rasproblem eller rasism i Sverige. Det är sådant som kommer tillsammans med ytterligare problem när man blandar folkgrupper med tvång, vilket svenska politiker gör nu när de öppnat gränserna för en massinvandring utan motstycke i vår historia.

Det var först när du föddes som Sverige började förändras på allvar. Du vet inget om hur Sverige var 1965. Det var ett fint land som idag förstörs av politiker som Stefan Löfven och andra. Före honom var Fredrik Reinfeldt statsminister. Under hans regeringsår tog Sverige emot över 700 000 invandare. Vad är det som är så bra med det?

Måste man tycka att stor invandring är bra för att du inte ska spotta på någon?

Om du inte mår bra kanske du borde ta semester. Åk gärna till Rosengård i Malmö och stanna där några veckor. Gärna på Rasmusgatan. Du borde stortrivas.

Du kan också läsa den här texten av Julia Caesar: Belägrat land. Kan du dra någon slutsats av den?

4 kommentarer på “Vet Gustaf Skarsgård vad han har i huvudet?”

 1. Svensk nationalism är fruktansvärd, det vet ju alla.
  Kurder, Iranier,och alla andra MENA folk får och ska vara stolta över sitt ursprung. Vi svenskar ska skämmas över vårt. VARFÖR?
  Att mer hjärndöda kändisar så som Skarsgård junior festat bort stora delar av sin intelligens och ser Sveriges invandring som human, är inget nytt. Han uppskattar säkert inte invandring där han själv bor (som alla kulturmarxister), men det är ju en annan sak.
  Vi måste komma ihåg dessa kända invandringsivrare, så de kan få stå vid skampålen när alla kort ligger på bordet. Kjell Bergkvist är min favorit.

  Gilla

 2. Vänta nu lille Gustav.
  Du älskar invandring av muslimer som hatar judar.
  Du hatar SD som är Sveriges mest sionistiska parti.
  Kritiserar du dina judiska arbetsgivare i Hollywood också?
  Gary Oldman försökte, Mel Gibson lika så.
  Sionisterna gillade inte det, bara så du vet.

  Gilla

 3. Nej…vare sig Skarsgård , Schyffert eller Ernman och Lill Lindfors bryr sig att svenskarna blir en minoritet och försvinner…..”Vad skulle det göra”?? Säger dom..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s