Kjell Bergqvist-syndromet

Kjell Bergqvist är en känd skådespelare som gjort sig känd för att vara en hyfsat bra skådis. En del säger att han är en naturbegåvning inom skådespeleriet.

Nyligen fick han för sig att hjälpa asylsökande som invaderar Sverige och då förvandlades han från att vara en bra skådis till att plötsligt bli ”en populär skådespelare”. Om man anammar medias agenda blir man populär. Och många vill ju bli populära så de hakar gärna på överhetens och maktens agenda om det kan ge fler popularitetspoäng. Kjell Bergqvist åkte till Göteborg och välkomnade ”flyktingarna”, det vill säga asylsökare, lycksökare, bidragsparasiter och IS-krigare som sökt sig till Sverige för att få ett gott liv och bli försörjda av svenska skattebetalare. För ingen kan med säkerhet säga vilka det är som kommer och vilken bakgrund de egentligen har, men media kallar dem ändå systematiskt för ”flyktingar”.

Media har en agenda. Den går ut på att Sverige ska koloniseras av främlingar som får fritt tillträde till vårt land och på sikt tar över det. Det finns ganska många naiva människor som inte kan lägga ihop 1 + 1 och få det till två. De ser inte att den här typen av kampanjer för massinvandring aldrig kommer att upphöra. Det kommer alltid att finnas krig och elände i världen och om politikerna får bestämma så kommer Sverige alltid i all framtid att fyllas upp av människor som ”behöver skydd” för att de ”flyr från krig och elände”. Det är inte svårt att räkna ut att det då bara är en tidsfråga innan det svenska folket blir i minoritet eller går under.

Likaså borde det vara självklart att reflektera över varför de kommer från Afghanistan Syrien och Somalia just till ett av de nordligaste länderna i Europa. Det finns ingen logik i att Sverige ska ge skydd åt människor som kommer från andra världsdelar när de har så många andra länder att välja på och ta sig till.

kjell-bergqvist-syndromet_3,png

De som inte funderar över vad konsekvenserna blir för Sverige genom denna invasion borde kanske lyssna på vad ”rasisterna” har att säga. De säger nämligen att man inte behöver ha gått ur grundskolan för att förstå de långsiktiga konsekvenserna. Man behöver bara tänka lite utanför de ramar som etablissemanget ställt upp och som de vill hindra oss att se bortom.

Då ser man att ingenting blir bättre i Sverige av massinvandring.

Om samtliga medier hade haft en annan agenda, låt oss säga en agenda som går ut på att ingen ska släppas in i Sverige innan vi sett till att alla svenskar har en dräglig tillvaro, får mat för dagen och den sociala service de förtjänar, då hade Kjell Bergqvist ställt upp på den och gjort sig populär genom att ställa upp för svenskar med hjälpbehov.

Kjell Bergqvist och övriga godhetsapostlar är vindflöjlar med stort ego. De kräver att få sitta på piedestal och placerar gärna sig själva där genom att gå maktens ärenden oavsett vilka de långsiktiga konsekvenserna blir. De vill bli offentligt hyllade även om deras handlingar leder till ett rent helvete i delar av vårt land.

Det är sådana som Kjell Bergqvist som skapat Rinkeby, Rosengård, Bergsjön, Södertälje och Eskilstuna.

Att som Bergqvist dela ut mackor för 50 000 kronor till lycksökare som kommer till Sverige från Afrika och Mellanöstern måste vara rekord i mänsklig naivitet. Rent politiskt så har han tidigare visat prov på något samma slags naivitet när han i valrörelsen 2014 uppmanade till stöd för Feministiskt initiativ och samtidigt varnade för Sverigedemokraterna.

Kjell Bergqvist vill visa sig god, men han hjälper till att undergräva vårt land, skapa otrygga getton, bidra till mångkulturell brottslighet och till att svenskarna trängs undan i sitt eget land. Själv bor han, precis som de flesta andra godhetsapostlar, i ett nästan helsvenskt område i Stockholm.

Men Kjell Bergqvist är inte god och inte heller ond. Han är bara en naiv stackare som vill bli populär och inte begriper konsekvenserna av sina handlingar.

Han lider av Kjell Bergqvist-syndromet.

4 kommentarer på “Kjell Bergqvist-syndromet”

  1. han bor väl mest i Thailand Kjell och är väl inte längre insatt i hur det har blivit i landet han bott.Vi som lever varje dag här har en helt annan syn på invandringen av sådana som inte är i behov av hjälp utan smiter med då vi inte har den minsta kontroll längre vilka som kommer .Tack för det herr statsminister

    Gilla

  2. ”Folkkär” brukar imbecilla kändisar kallas när dom gläfser positivt om migrationen.
    Kjell B. skulle jag vilja beteckna som ” avskydde” skådespelaren…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s