Aftonbladet är Sveriges sjukaste tidning – någonsin

Det går bra för den invandringskritiska opinionen nu. Förutom att SD växer så växer också alternativmedia, vi ser fler och fler invandringskritiska bloggar och många nya nätverk och rörelser bildas. Antalet människor som arbetar för att ta tillbaka sitt land från landsförrädarna är större än någonsin. Det oroar den stalinistiska tidningen Aftonbladet så mycket att de måste hänga ut människor bara för att de befunnit i centrala Stockholm och lyssnat på politiska tal eller deltagit i en invandringskritisk demonstration.

Ingen normal människa bör ta Sveriges sjukaste tidning Aftonbladet på allvar.

Det finns tyvärr människor som köper Aftonbladet och därmed bidrar till att försörja tidningens högavlönade så kallade journalister, som egentligen inte är journalister utan bara vedervärdiga kräk som försöker hindra invandringskritiska svenskar från att yttra sig.

Det stannar tyvärr inte vid det. Aftonbladet är en tidning som stöder och uppmuntrar vänsterterrorister som med våld försöker stoppa varje offentlig invandringskritisk aktivitet. När våldsverkande vänsterextremister gång på gång med våld angriper människor med andra åsikter så gör Aftonbladet ingenting för att upplysa allmänheten om deras agenda eller vilka de är.

De våldsverkande extremisterna får istället fritt spelrum av svenska medier där Aftonbladet utgör en särställning.

folkets_demonstration_askadare

Aftonbladet darrar av skräck när svenskar kräver demokrati

Lördagen den 30 januari höll Folkets Demonstration en manifestation på Norrmalmstorg i Stockholm. Demonstrationen riktade sig mot regeringen och samlade flera hundra personer, främst SD-väljare, och åhörare som nyfiket ville höra vad talen skulle handla om.

Aftonbladet ägnar idag en stor del av sitt utrymme åt att fantisera ihop massa kopplingar mellan människor som inte har några band till varandra. Aftonbladets försök att koppla samman ”huliganer” med vissa talare på Folkets Demonstration kommer säkert att lura en och annan av tidningens ofta okritiska eller småkorkade läsare.

Metoden kallas guilt by association, på svenska ”skuld genom sammankoppling”, där man använder en persons (exempelvis extrema) åsikter och smetar dem på en annan person bara för att de två setts tillsammans, talat med varandra eller – oberoende av varandra – varit publik på samma tillställning.

Ett vanligt förekommande exempel på guilt by association är när journalister eller andra försöker framställa någon som nazist trots att han eller hon inte är det.

Wikipedia anger några exempel på hur sådana kopplingar kan göras:

Ett vanligt exempel på guilt by association är nazistargumentet där referensobjektet är Adolf Hitler eller nazister.

– Visst är NN en bra finansminister som har gett landet en strålande ekonomi, men det lyckades Hitler också med.
– Hitler var vegetarian. Hitler var ond. Därför är alla vegetarianer onda.
– NN kritiserar judar eller Israels politik. Hitler kritiserade också judarna. Därför är NN nazist. De som stödjer NN är också nazister.

Att använda sig av guilt by association är en av de mest ohederliga metoderna som finns inom journalistiken. I Sverige är den vanlig eftersom media domineras av ohederliga journalister som dessutom har en uttalad agenda och vill bekämpa invandringskritiker med alla medel. Lögner, falska kopplingar och vinklingar är en del av den svenska journalistkårens metoder och det är inte lätt för vanliga människor att värja sig.

Aftonbladets rubrik idag lyder:

Dömda nazister, nyfascister, fotbollshuliganer – och SD-politiker.

Meningen med att formulera sig så är att skrämma människor som inte klarar av att ifrågasätta Aftonbladets lögn. Det ska framställas som om SD, nazister, fascister och fotbollshuliganer är ungefär samma sak och de samarbetar.

Aftonbladets låtsas sedan leda i bevis vad man påstår i rubriken:

Aftonbladet går igenom vilka som, sida vid sida, deltog i rasistmanifestationen ”Folkets demonstration”.

Aftonbladet vill nu påskina att SD gått ”sida vid sida” med nazister och att Folkets Demonstration var en ”rasistmanifestation”. Manifestation var en protest mot regeringens politik och hur det kan vara ”rasistiskt” att kritisera regeringen kan inte Aftonbladet svara på. Men lögner är normala arbetsmetoder på tidningen.

Aftonbladet skriver följande:

Fredagen den 29 januari gav sig svartklädda män i rånarhuvor och armbindlar ut och attackerade människor i centrala Stockholm. Enligt flera vittnesuppgifter var offren personer med ”utländskt utseende”. Samtidigt delade de maskerade ut flygblad med uppmaningen att ge sig på gatubarn.

Den händelsen hade ingenting med Folkets Demonstration att göra och ingen vet om den ens har ägt rum. Det finns uppgifter om att en grupp personer delade ut invandringskritiska flygblad, men inga som helst uppgifter om vare sig armbindlar eller rånarhuvor eller att människor med utländskt utseende har attackerats.

Det hela är en lögn som uppstått på Aftonbladets redaktion.

Sedan övergår Aftonbladet till sin huvuduppgift i artikeln. Nämligen att hetsa mot människor som befunnit sig på Norrmalmstorg av olika skäl. Först angriper man Stefan Torssell som var en av talarna på manifestationen. Han höll för övrigt ett fint tal som har se och höras här.

Aftonbladet skriver:

På talarlistan, förutom han själv, fanns bland andra Stefan Torssell, tidigare Avpixlatskribent, som numera skriver exklusivt för sajten Nya tider. Nya tider gör positiva reportage om ledare inom nazistiska Svenska motståndsrörelsen, SMR, som sajtföreträdare även deltagit i tillställningar tillsammans med.

Här ser vi det första tydliga exemplet på guilt by association. Stefan Torssell, som är en uttalad demokrat, kopplas till ”nazistiska Svenska motståndsrörelsen, SMR” eftersom ”Nya tider gör positiva reportage” om SMR.

Nya Tider är en tidning som gör reportage om allt möjligt. Att framställa en skribent på Nya Tider som mer eller mindre lierad till något som en annan skribent har skrivit någorlunda objektivt om är väldigt lågt. Eftersom Aftonbladet har skrivit någorlunda objektivt om SD någon gång så kan man alltså anta att Anders Lindberg och Karin Petterson sympatiserar med SD.

Det är inte journalistik man ägnar sig på Aftonbladet, det är trams.

Hans Erling Jensen framställs som medlem i SD men lämnade partiet för nästan ett år sedan. Aftonbladet påstår att han i början av 2015 sagt att muslimer bör slås ihjäl. Vad han har sagt eller inte sagt vet bara han själv. Men en sak är säker och det är att han inte har slagit ihjäl en enda muslim. Däremot har många muslimer slagit ihjäl, skjutit ihjäl, halshuggit och mördat tusentals människor bara de senaste åren. När någon påpekar det brukar Aftonbladet och andra medier vara snabba med att ”det inte är vanliga muslimer som begår sådana brott utan islamistiska extremister. Vanliga muslimer är skötsamma medborgare. Aftonbladet döljer då att islam är orsaken till terrorn.

Hans Erling Jensen fick inte förklara eller försvara sig mot Aftonbladets anklagelse vilket är typiskt för tidningen. Man gör grova påhopp och de utsatta för inte bemöta påhoppen. Så vad Jensen sagt eller tänkt vet vi inte.

Aftonbladet hetsar vidare:

Med i manifestationen, bekräftar tidningen Expo, fanns en rad kända högerextremister. Flera av dem är dömda för våldsbrott, bland andra nazister från SMR, som även deltog vid attackerna i Kärrtorp 2013, och som står under åtal för grov misshandel av en man i Åkersberga i fjol.

Aftonbladet har alltså anlitat den kommunistiska säkerhetstjänsten Expo som systematiskt åsiktsregistrerar folk och bett dem rapportera om vilka som befann sig på Norrmalmstorg den 30 januari. Expo har alltså varit på plats och filmat och fotograferat för att sedan identifiera så många som möjligt av dem som helt lagligt befann sig på ett torg för att lyssna på talare vid ett offentligt torgmöte. Det är en mycket vedervärdig form av åsiktsregistrering som bara kan ske i Kina, Nordkorea och Sverige.

Bara en sjuk stat som leds av sjuka politiker kan ägna sig åt att förfölja människor för att de står på ett torg och lyssnar på ett tal.

Nu vet vi att det fanns ca 200 vänsterextremister på plats och att flera av dem är dömda för olika typer av brott, men det blundar Aftonbladet för. Aftonbladet försvarar och samarbetar med våldsvänstern och Expo i sin kamp mot människor som ogillar regeringens politik, vare sig dessa människor är ”höger” eller ”vänster”. Alla regeringskritiker ska bekämpas på samma sätt som Stalin, Mao eller Pol Pot bekämpade sina regeringskritiker.

Om inte polisen hade skyddat Folkets Demonstration hade deltagarna blivit ihjälslagna av Aftonbladets vänner.

Aftonbladet berättar att ”vit makt-organisationen Nordisk ungdom” och ”nazistiska sajten Motgift” också fanns på plats.

Nu tycker många att det är oetiskt om man har banderoller som inte är godkända av en arrangör, men om sådana icke godkända banderoller fanns där är oklart. Däremot kan ingen förbjuda människor att vistas var de vill i sin stad såvida de inte är ute efter att störa ordningen. Det intressanta i sammanhanget är att vänstern var där för att störa ordningen medan Nordisk Ungdom var där för att upprätthålla ordningen. Medlemmarna i Nordisk Ungdom gjorde alltså både polisen och alla mötesdeltagare en stor tjänst.

aftonbladet-ser-spoken
Sveriges sjukaste tidning kokar soppa

Det behöver inte betyda att talarna vid Folkets Demonstration hade åsikter som sammanföll med de åsikter som Nordisk Ungdom står för och vice versa. Mycket tyder ändå på att deras närvaro var uppskattad av alla utom vänstern och Aftonbladet.

Aftonbladet och Expo har tydligen finkammat och åsiktsregistrerat publiken när Folkets Demonstration arrangerade sin manifestation i november 2015. Då fanns enligt Aftonbladet en känd nazist där för att lyssna på tal. Men eftersom gatan är fri för alla som inte tänker störa ordningen så är gatan fri också för alla oavsett vilken politisk, religiös, etnisk eller annan trasslig bakgrund de kan tänkas ha.

Vem som helst har rätt att lyssna på tal vid ett offentligt möte. Ingen kan eller bör hindra folk från att ta del av sina medborgerliga och demokratiska rättigheter. Vill man hindra folk från att lyssna på tal ska man inte hålla möten.

Aftonbladet riktar sin udd mot Johan Widén. De vänsterextrema nätverken vill naturligtvis hindra Widén från att anordna fler manifestationer och en metod är genom att smutskasta honom och koppla honom till nazister och huliganer. Det är en metod som kan vara framgångsrik om tillräckligt många människor lyssnar på och tar intryck av Aftonbladets och extremvänsterns kampanjer mot Sverigevänner.

Därför kan det vara på sin plats att påminna om att alla som vill ha fler regeringskritiska demonstrationer bör visa stöd till Johan Widén och övriga arrangörer. Ge inte efter för Aftonbladets hetskampanjer!

Aftonbladet använder också Mattis Karlsson (SD) som argument för att hetsa mot Folkets Demonstration. Karlsson har nämligen kritiserat demonstrationen på liknande sätt som Aftonbladet har gjort. Ynkligt av Karlsson!

Sedan listar Aftonbladet några personer som befann sig på platsen. Daniel Friberg som var på plats på Norrmalmstorg som reporter för alternativ media framställdes som nyfascist och nazist. Att han hängdes ut av Aftonbladet beror enbart på att tidningen vill förstärka kopplingen mellan SD och nazism, trots att SD inte låg bakom demonstrationen och trots att många av dem som kallas nazister bara är vanliga svenskar som är oroande över utvecklingen i landet. Friberg är varken fascist eller nazist, han är däremot en intressant politisk personlighet och författare.

Eftersom Aftonbladet alltid är noga med att inte anklaga muslimer när islamister begår olika terrorbrott så kan man undra varför inte en liknande distinktion görs när det gäller rasister, fascister och nazister. Den sanna bilden av Folkets Demonstration är att 90 procent av åhörarna var helt vanliga sverigedemokrater eller medelsvenssons som tröttnat på den politik som bedrivs av regeringen.

Att organiserade nationalister också var där är bara positivt.

Aftonbladet vill sätta stopp för alla invandringskritiker vare sig de är ”höger” eller ”vänster”. Aftonbladet hoppas, genom att sätta stopp för invandringskritiker, att Sverige utan protester, ska koloniseras av lågpresterande migranter från tredje världens dysfunktionella kulturer.

Det kommer dock inte att ske. Vi kommer att sätta stopp för Aftonbladets hets genom att en dag försätta tidningen i konkurs och göra alla tidningens medarbetare arbetslösa.

Relaterat:

Lena Mellin

Karin Pettersson

2 kommentarer på “Aftonbladet är Sveriges sjukaste tidning – någonsin”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s