Floskelpolitikern Bodil Sidén, Muf och verkligheten

Bodil Sidén var fram till idag andra vice förbundsordförande i Muf, Moderata Ungdomsförbundet. Muf är en vänsterliberal ungdomsorganisation dit liberala, vänsterorienterade och självupptagna ungdomar kommer och där de fostras till parasiter eller profitörer som vill sko sig själva och skita i andra.

Härifrån kommer Fredrik Reinfeldt, Ulf Kristersson och Anna Kinberg Batra, några av de värsta moderata politiker som Sverige har drabbats av. Den gemensamma nämnaren för dem är att de går globalisternas ärenden och tycker att höga inkomster är viktigare än ett tryggt och bra land för alla svenskar. De tycker att öppna gränser är viktigare än befolkningens kvalitet och trygghet. De tycker att frihandel är viktigare än nationalstatens eget näringsliv.

bodil_sidén
Även Fria Tider kommenterade Bodil Sidéns avhopp

För dem spelar det ingen roll om det svenska folket ersätts av andra folk. För dem spelar det ingen roll om en familj består av en kvinna med ett inseminerat barn. För dem spelar alla kulturmarxistiska galenskaper som genomsyrar samhället ingen roll.

De saknar känsla för vårt svenska historiska, kulturella och etniska arv. En politikers uppgift är att vårda sitt land, inte förstöra det.

De är vår tids mest andefattiga människor. De förstår inte sammanhanget mellan tidigare generationer och oss. De förstår inte kopplingen mellan traditioner, landsbygden och vår kultur. De är ultramaterialister som tänker mera på pengar och prylar än på de värden som en människa måste bära med sig genom livet för att förstå sitt sammanhang.

De är ofta storstadsmänniskor som lever sina futtiga självupptagna liv med märkeskläder och statussymboler, för de har inga ideella ambitioner utom att sträva efter mer materialism.

De är ultraindividualister som blundar när samhället får problem, trots att de ofta har medverkat i att skapa dessa problem. De vill ha stor invandring, men vill inte bo i invandrartäta områden.

De har åsikter om mycket, men saknar förmåga att ta ansvar för sina åsikter när de blir verklighet i vardagen.

Bodil Sidén har nu lämnat sitt uppdrag i Muf. I en text på Dagens industri förklarar hon varför. Hon berättar först om sina åsikter.

Jag är moderat och jag är höger. Jag tror på individens frihet men skyr kollektivism och likriktning. Jag vidhåller människans ansvar för sin egen framtid och vill att den politiska makten över människor ska minska.

Jag anser att ett samhälle stärks av mångfald och respekt för olikheter men hotas av intolerans och likriktning. Jag tror på den fria marknaden men fruktar murar och gränser. Jag värnar äganderätten som behöver skyddas av en tydlig rättsstat och ett starkt försvar. Jag tror på frihet.

Detta är typiskt politikersvammel från de etablerade partierna. Det är floskler. Man behöver bara byta ut några enstaka ord så kunde de ha framförts av vilken politiker som helst från något av riksdagspartierna.

Orden kan också betyda vad som helst beroende på vem som framför orden och inom ramen för varje ord kan hur många tolkningar som helst göras. Det är floskler.

Hon säger att hon avskyr likriktning. Men det finns inte många samhällen där likriktningen inom politiken är så stor som i Sverige. Hon är del av ett parti som likriktat politiken och samhället på ett sätt som är direkt skrämmande. Bodil Sidén är en del av den likriktning vi ser i samhället där hela maktapparaten går åt ungefär samma håll, trots att stora delar av befolkningen vill gå åt ett annat håll. Om Sidén hade ogillat likriktning så skulle hon ställa upp för människor som vill ha ett samhälle med mer åsiktspluralism och mindre likriktning.

Hon säger att hon skyr kollektivism. De kan betyda vad som helst och applicera på vad som helst. Om man är med i en organisation eller en rörelse så är man en del av ett kollektiv. Då försöker man i regel inordna sig för att det gemensamma kollektivet ska kunna nå framgångar. Om man har en familj så är man ett litet kollektiv. Men de själupptagna liberala moderaterna vill inte ens ha sådana kollektiv eftersom de då skulle tvingas anpassa sig till andra och ”offra” sin egen dyrbara självupptagenhet med blöjbyten, barnuppfostran, läxläsning eller hjälpa andra delar av familjekollektivet, syskon, kusiner, föräldrar och andra.

De självupptagna moderaterna gillar inte sådant. De vill ha så mycket egen tid som möjligt och så få barn som möjligt som stör deras tillvaro. De vill hinna springa runt i shoppingcenter och köpa alla nya prylar som går att hitta, eller nya kläder av vissa märken och gärna fullpris för att kunna skryta och hävda sig inför en omgivning som fullständigt skiter i vad de har på sig.

Det är i moderaterna de flesta narcissisterna finns. Karriär är viktigare än familj, självupptagenhet viktigare än samhället i sin helhet.

Bodil Sidén ”tror på den fria marknaden men fruktar murar och gränser.” Den liberala ideologin är nästan en religion. Hon ”tror”. Med den fria marknaden menar hon frihandel, även om den dödar inhemska basnäringar eller andra viktiga industrigrenar som är eller har varit historiskt eller kulturellt betydande. Inhemska företag får gärna slås ut av multinationella jättar. Hennes och liberalernas version av den fria marknaden innebär att den stora omgivande världen kan äta upp vårt näringsliv utan att hon bryr sig.

I själva verket borde det vara naturligt för en liten nation att skydda de näringsgrenar som betyder mycket också av andra skäl än rent ekonomiska. Men några sådana funderingar finns inte i de liberala hjärnorna.

Bodil Sidén fruktar murar och gränser. Men hon har garanterat lås på dörren hemma. Kanske portkod om hon bor i flerfamiljshus eller larm om hon bor i villa. Men gränsen till Sverige ska stå öppen. Det år på grund av gränslösheten som folk numera tvingas låsa sina dörrar och skaffa larm. Varje larmat hus är en påminnelse om den politik som Bodil Sidén representerar.

Hon säger att hon vill ha ett starkt försvar. Vad är det då hon vill försvara? Hon vill ju inte ha murar och gränser.

Bodil Sidén framför bara massa floskler.

Om hon inte vill ha murar och gränser så kommer Sverige även fortsättningsvis att fyllas upp med folk från tredje världen. De är vanligtvis från lågpresterande länder med befolkningar som har lågt IQ, är etniskt och kulturellt starkt avvikande, och som ofta sprider vidskepelser och märkliga religioner omkring sig. Hela Sverige kommer att bli som Rosengård och Rinkeby, områden som de liberala floskelmaskinerna aldrig vill bo i.

Sverige är svenskarnas land. Svenskar är ett folk och Sverige är vårt land, inte ett allemansland även om moderaterna och andra partier mot folkets vilja försöker förvandla Sverige till ett sådant land.

Bodil Sidén tror på ”frihet”. Vad hon lägger in i begreppet kan man gissa. Friheten att ta för sig av andras näringsliv, andras länder, andras mark, andras egendomar och andras rättigheter. Frihet betyder för henne frihet för ett franskt bolag att bygga och köpa en galleria i Sverige för 6 miljarder. Frihet för henne innebär att brittiska investmentbolag kan köpa och äga fastigheter i Sverige, att de kan köpa skolor, köpcentrum och andra fastigheter utan att vi svenskar ens fattar att vi förlorar våra inhemska egendomar till globala företag som endast har vinster som mål, inget annat. Eller att oljeshejker kan köpa historiska byggnader och stadsdelar i Sverige. Eller att hela hotellkedjor och mark kan köpas upp av för oss anonyma intressen. Frihet innebär att hela Sverige kan köpas och säljas på en global marknad som mest påminner om någon orientalisk börs.

Bodil Sidén:

Jag älskar Moderata Ungdomsförbundet. I Moderata Ungdomsförbundet har jag fått vänner för livet. I Moderata Ungdomsförbundet har jag utvecklat min magkänsla och stärkt min ryggrad. I Moderata Ungdomsförbundet har jag hittat hem.

Jag har fått besöka nästan alla Sveriges kommuner och nog ätit på varenda McDonaldsrestaurang i hela Sverige. Jag har fått kämpa tillsammans med likasinnade genom fem valrörelser.

Bodil Sidén älskar sitt kollektiv. Liksom för de flesta andra som ingår i kollektiv ”får man vänner för livet”, men hur det går ihop med hennes ovilja mot kollektiv kan hon bara själv förklara. Det är nästan lite komiskt att hon berättar om sina något osunda och globaliserade matvanor, men det är upp till henne att äta pizza, hamburgare och kebab som tycks vara de globaliserade människornas standardmat.

Bodil Sidén:

2015 var ett tufft år. Det är lätt att tro på idéer när de är populära men när pendeln svänger och populariteten avtar är det svårare. Moderata Ungdomsförbundets medlemmar har trots detta vidhållit förslag om kraftigt sänkta skatter och bidrag, en avreglerad bostadsmarknad och stärkt integration med permanenta uppehållstillstånd.

Den liberala idén om att avreglera bostadsmarknaden är rena svineriet mot den del av befolkningen som inte har miljoner på banken. Om hon verkligen tror att avregleringen av bostadsmarknaden är bra eller om hon påverkats av liberala tankesmedjor som driver frågan är oklart. Folkpartiet driver samma frågor och det är lätt att få uppfattningen att det är en av flera frågor som kommer att genomföras i smyg riksdagen därför att några mäktiga krafter vill att bostadsmarknaden ska avregleras.

Bodil Sidén är också stolt över Mufs förslag ”om stärkt integration med permanenta uppehållstillstånd.” Vad finns det att vara stolt över? Att man vill tvinga på svenskarna stora skaror invandrare och tvinga nästan varje svensk att ha migranter från tredje världen som grannar och arbetskamrater. Att svenskarna trängs undan i sitt eget land? Muf vill ge migranterna permanenta uppehållstillstånd. Varför då? Varför ens släppa in dem i vårt land? Det enda seriösa förslaget är att skapa en frizon någonstans, kanske i norra Syrien dit alla ”flyktingar” förpassas medan problemen lägger sig eller löses så att de kan flytta hem igen.

Sverige ska inte ta emot människor från andra världsdelar bara för att de har problem i sina hemländer. Oavsett vilka problem de har ska de stanna kvar i sin världsdel. De ska inte under några omständigheter uppmuntras att komma till Europa och till Sverige. Det enda som händer är att vi undergräver vårt land, vår etniska homogenitet, vår ekonomi, vår demokrati, vår yttrandefrihet, våra trygghetssystem och tryggheten på gator och torg.

Moderata ungdomsförbundet är en fullkomligt helgalen ultraliberal organisation utan minsta känsla för landet, folket, traditionerna, kulturen och det som är vårt arv från våra fäder.

När Bodil Sidén fick läsa på Dagens Industris debattsida att Muf:s förbundsordförande Rasmus Törnblom ansåg att alliansen hade bättre förutsättningar att få stöd för sin politik än de rödgröna blev Bodil Sidén väldigt orolig. Hennes slutsats var att det enbart skulle kunna ske med hjälp av Sverigedemokraterna. Törnblom ville få moderaterna att fälla regeringen genom att lägga en gemensam alliansbudget. Utgångspunkten var att SD kanske skulle stödja ett sådant förslag och sänka Löfven.

Bodil Sidén:

Men faktum är att valresultatet inte ger stöd för en alliansregering på annat sätt än att den stöds av Sverigedemokraterna.

Med samma parlamentariska läge som i dag kan alliansen endast fälla regeringen med Sverigedemokraternas stöd, antingen genom misstroendevotum eller genom en gemensam alliansbudget.

Den ligger ju en sanning i att Sverigedemokraterna kan hjälpa alliansen att fälla regeringen. Men de odemokratiska partierna i riksdagen vill inte ha med SD att göra och utestänger medvetet en stor del av väljarkåren. Bodil Sidén vill också utestänga Sverigedemokraterna. Hon skriver:

Sverigedemokraterna är kollektivister, inte individualister. Med sitt hat gör de skillnad på människor. Med sin populism skapar de kaos. Deras rasistiska, nationalistiska, socialkonservativa natur är väsensskild från en moderat samhälls- och människosyn.

Jag förstår känslan av att vilja byta ut den historiskt svaga regeringen. Det vill jag också. Det är vad som får mig att gå upp varje morgon. Men det ska göras genom att ta fram politiska förslag och vinna förtroende så att vi kan välja en stark alliansregering. Utan Sverigedemokraterna.

Vad menar Sidén med att Sverigedemokraterna är kollektivister? Sverigedemokraterna är ett parti som har en viss politik, liksom moderaterna är ett parti som har en viss politik. Sidén är en del av sitt moderata kollektiv oavsett vilka åsikter hon förfäktar. Hon är väl kollektivist lika mycket som andra som är en del av något kollektiv. Skillnaden är att SD i högre grad vill försvara vår nation, våra gemensamma svenska traditioner och vårt gemensamma kulturarv. De ställer sig i högre grad på familjens sida är på de familjefientligas sida.

Sidén säger att hon är en individualist. Men är inte alla människor det på ett eller annat sätt? Förmodligen vill Sidén säga att hon skiter i nationen, i svenska folket och i våra traditioner och att hon inte vill vara en del av det folk som hon ändå är den del av vare sig hon vill det eller inte. Däremot kan hon ju själv lämna både sitt kulturella och etniska arv genom skaffa barn med en man av annan etnicitet – exempelvis en arab. Det står hennes fritt att överge sitt etniska arv och bidra till upplösningen av den svenska nationen. Men det är ingen god gärning hon gör. Hon bryter ett mångtusenårigt arv därför att den globaliserade omgivningen har påverkat henne i den riktningen. Det är så kulturer och folk går under. Sidén är beredd att ta det steget, men struntar i konsekvenserna av det. Moderater liksom många andra politiker fattar dagligen olika beslut, men de tar aldrig ansvar för följderna av sina beslut. De problem som samhället får på halsen överlåter de åt befolkningen, polisen brandkåren, socialtjänsten och andra att lösa.

Sidén säger att SD genom ”hat gör skillnad på människor”. Människor som ifrågasätter invandringen gör det inte på grund av hat utan därför att de ser problem komma med invandringen. Problem som yttrar sig på många sätt och blir extra tydliga i de invandrartäta förorter som varken svenskar, politiker eller skötsamma invandrare vill bo i. Dessa förorter är främmande världar som är farliga att besöka, de är ett resultat av en politik som moderaterna slagits för i decennier. Men de politiker som ”öppnat gränserna” vill inte bo i Rinkeby. Fredrik Reinfeldt valde att bo i det nästan helvita Täby. Varför då? Vad ska han skylla på för att slippa stå till svars för att han inte väljer att bo ett område som är en produkt av den egna politiken?

När svenskar väljer att inte bo i invandrartäta områden och röstar på SD för att de inte vill ha sådana områden, så kallas de rasister som spridet hat. Men det är inte hat att kritisera moderaterna och galenskaperna inom den svenska migrationspolitiken som leder Sverige rakt mot en avgrund.

Sidén säger att SD:s ”populism” skapar kaos. Hur långt borta från verkligheten befinner sig egentligen Sidén? SD har inte skapat något kaos alls, de är helt oskyldiga till allt det kaos som övriga partier har skapat både i riksdagen och inom migrationspolitiken.

De enda parti som är helt oskyldiga till kaoset är SD. Det kaos som har skapats i riksdagen beror på att sju odemokratiska partier vägrar samarbete med SD eller låta dem få minsta inflytande trots sin storlek som Sveriges tredje största parti. Att Sidén väljer att påstå att SD skapar kaos är fullkomligt förvirrat och saknar förankring i verkligheten. Hon ogillar SD:s ”rasistiska, nationalistiska, socialkonservativa natur”. Hon har full rätt att gilla eller ogilla vad hon vill. Men nationalism är försvar av den egna nationen och det egna folket, inte för att man hatar det egna folket utan för att man hyser respekt, sympati eller kärlek till det och vill att det ska finnas kvar även i framtiden.

globalistisk_elit_0

Den moderata politiken går ut på att öppna våra gränser, släppa in tredje världen och låta migranterna ta över vårt land. Redan om tio år kan svenska folket var i minoritet i sitt eget land. Den som anser att det är bra att med hjälp av migration ta död på en kultur, ett folk eller en nation måste lida av någon allvarlig brist på analysförmåga och brist förståelse för det egna samhället eller världen av idag.

Efter Rasmus Törnbloms utspel för att försöka få bort den rödgröna regeringen med hjälp av en gemensam alliansbudget fick Bodil Sidén nog. Hatet mot Sverigedemokraterna genomsyrar alla hennes handlingar, vilket visade sig i att hon avgick som andra vice ordförande Muf. Hennes egna ”individualism” är viktigare än demokrati och samarbete med ett parti som trots att representerar ett samhällsansvar i högre grad än vad moderaterna gör.

Det finns gott om sådana som Sidén i Sverige idag. De är globalister. Tänk om svenska folket hade varnats för Fredrik Reinfeldt redan på den tiden han var med i Muf. Då kanske vi hade sluppit honom och hans politik som varit så skadlig för Sverige. Nu varnar vi för Bodil Sidén – i god tid.

Bodil Sidén har inte lämnat politiken och inte moderaterna. Hon finns kvar där och vi får hoppas att hon aldrig någonsin får det minsta inflytande någonstans i samhället. Mer ansvarslösa politiker än de som kommer från Muf är svåra att hitta. Sådana bör Sverige förskonas från.

2 kommentarer på “Floskelpolitikern Bodil Sidén, Muf och verkligheten”

  1. Hon är fostrad i SSU.
    Finns på bild från Bommersvik,
    tillsamman med ingen mindre än den ökände Anders Lindberg (AB)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s