Modellflygklubbens Hus i Kungsbacka tar emot 30 asylsökande #asylkaos

Politikerna i Kungsbacka är ointresserade av att skydda Sverige och sin kommun från de globala oroshärdar som sprider sig till Europa och vårt land. De har inga synpunkter på att gränserna står vidöppna och de låter rikspolitikerna vanstyra Sverige utan att bry sig om vart det leder.

Kommunpolitiker sitter ofta bekvämt tillbakalutade i sina villor långt borta från de mångetniska otrygghetsområden som de har skapat. Det tar inte heller ansvar för alla de problem som deras egen politik medför i samhället när medborgare drabbas av allt från allmän otrygghet till överfall, rån och våld.

Som om det inte vore nog med social oro så kommer svenska folket att bli en minoritet i sitt eget land inom 10-15 år. Men likväl fortsätter de att storskaligt massimportera migranter från fjärran länder.

30 asylsökande till Kungsbacka låter som ”en rännil”. Det var så det började i Rinkeby, Rosengård och Södertälje. Se ut det ser ut där idag!

Det krävs bara ett uns av tankeförmåga för att fatta vart Sverige är på väg. Men kommunpolitikerna i sjuklövern har inte den tankeförmågan.

Det är också lätt att förvånas över alla ”hjälpare” som hjälper regeringen att genomföra en politik som går ut på att byta ut det svenska folket.

Vem på Modellflygklubbens Hus kom på den geniala idén att hjälpa regeringen att första Sverige?

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar