Sverige kommer att vara ett u-land år 2030, enligt Förenta Nationerna (FN)

(Nedanstående text är från år 2010 och var alarmerande redan då. Eftersom Sveriges problem, kostnader och massinvandring ökar så kommer prognosen från 2010 troligen att realiseras tidigare än 2030.)

Enligt prognoser från FN kommer Sverige att vara ett mycket fattigare land år 2030, än vad någon i den svenska regeringen vill erkänna.

FN:s rapport HDI (Human Development Index) förutspår en betydande minskning av välståndet i Sverige, till skillnad från sina nordiska grannar, som kommer att behålla sina toppositioner och även stärka dem globalt i det långa loppet.

sverige_uland_2030

Under 2010 hade Sverige 15:e plats på HDI-rankingen men enligt FN:s prognoser kommer Sverige att vara på plats 25 år 2015, och år 2030 på 45:e plats.

Sverige är ett av få länder med en så kraftig försämring från 2010.

Finland uppvisar ett av världens bästa skolsystem, medan den svenska skolan har förlorat konkurrenskraft.

Färre hamnar i bidragsberoendet i de nordiska grannländerna, medan Sverige fortsätter att ha en större mängd familjehushåll som tvingas leva på socialbidrag, vilket är ett par faktorer som orsakar den tappade globala konkurrenskraften.

Negativ utveckling, eller snarare likvidationer kan exemplifieras med Orrefors Kosta Boda, som 1992 hade 940 anställda i Sverige och var en lönsam industri. Idag finns mindre än 100 kvar i företaget efter ytterligare minskningar och anpassningar för att möta den globala konkurrensen.

De flesta av dagens mindre utvecklade länder som Kuba, Mexiko, de baltiska länderna och Bulgarien kommer i enlighet med FN-rapporten att passera Sverige i välstånd år 2030.

Även Grekland, som i dag är mer eller mindre i konkurs, men kommer att vara på 13:e plats 2030.

Sveriges vänsteretablissemang och media tror att en av hörnstenarna i det perfekta samhället är mångkulturalism: storskalig invandring från några av de fattigaste, mest efterblivna nationerna på jorden. Svenskar som inte håller med om den åsikten riskerar att stämplas rasist, fascist, även nazist.

”Vi hade en mycket bra land,” säger journalisten Ingrid Carlqvist. ”Ett rikt land, ett trevligt land, och på några års sikt kommer landet att vara borta.”

Här är FN-rapporten:

2010–2030 UN projections of Very High HDIs

Läs: Sveriges före detta finansminister: Sverige kommer att bli som Afrika.

Läs. Sverige före detta statminister: Sverige tillhör invandrarna – inte svenskarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s