Lidingö tar emot 100 asylsökande #asylkaos

Den här veckan öppnar ett nytt asylboende på Lidingö. Lidingö kommun har upplåtit lokaler i Högsätrahuset, som är ett gammalt sjukhus, för asylsökande. På Lidingö finns ett nätverk som kallar sig ”Refugees Welcome Lidingö” och representeras av Birgitta Viklund och Ida Drougge (M).

Det vill att ”flyktingar” från Mellanöstern ska komma till Lidingö. Man undrar vad som rör sig i deras huvuden. Vad blir bättre på Lidingö av att det kommer hundratals afghaner, somalier, irakier, syrier, eritraner och andra fjärrmigranter dit?

Tror de att de ”hjälper flyktingar” genom att låta stora skaror migranter komma till Lidingö? Anledningen till att de vill ”hjälpa flyktingar” är att de är manipulerade av media och politiker och på fullt allvar tror att de gör en god insats för någon. Det enda rätta är att låta alla ”flyktingar” få hjälp på plats, inte i Sverige.

I själva verket bidrar Viklund och Drougge till att bryta ned det svenska Sverige.

Om 15 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land på grund av naiva personer som Birgitta Viklund och Ida Drougge.

Om ni är så intresserade av vara godhetsapostlar varför har ni inte hjälpt svenskar som har det svårt, pensionärer som lever på svältgränsen, ungdomar som inte kan få en bostad eller svenskar som lever i marginalen och aldrig får någon hjälp av någon?

Beror det på att ni lever i en skyddad verkstad på Lidingö?

Det är naiva människor som Birgitta Viklund och Ida Drougge som gör att det växer fram områden som Rinkeby och Rosengård, men själva vill de inte bo i sådana områden.

Varken Viklund och Drougge är intresserade av att det finns en stor andel svenskar som inte vill att Sverige ska bli ett enda stort asylhärbärge för människor från jordens alla oroshärdar. De fattar inte att vi samtidigt importerar de problem som de asylsökande lämnar bakom sig. Det är ingen slump att det i områden med många utomeuropeiska invandrare uppstår otrygghet, kriminalitet och social oro.

Birgitta Viklund och Ida Drougge skulle behöva tänka efter en aning genom att läsa texterna som länkarna nedan går till. I bästa fall kanske ni fattar någonting. Annars är ni hopplösa fall och tragiska människor som inte begriper sig på verkligheten utanför er egen lilla ankdamm.

Tänker ni ta ansvar för de sociala problem som uppstår med era asylsökande? Tänker ni ta hand om de brottsoffer som kan komma i vägen för era asylsökande?

Eller tänker ni smita undan ansvaret när verkligheten börja tränga sig på?

Hur många politiker före er tror ni har arbetat med att fylla upp Sverige med fjärrinvandrare, men sedan fullständigt låtit bli att ta ansvar för de problem som uppstår?

Tror ni att det finns en enda politiker som ”tagit ansvar” för de oroshärdar de skapat i Rinkeby, Bergsjön, Rosengård och 200 andra liknande områden i Sverige?

Nej det har de inte gjort för de är kräk som inte fattar vad de ställt till med. Nu får ni chansen att fatta genom att läsa texterna som länkarna går till.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s