Uppsala tar 40 asylsökande idag #asylkaos

Sjuklöverpolitikerna i Uppsala liksom i samtliga svenska kommuner har öppnat portarna för en storskalig invasion till sina kommuner. Gränsen till Sverige är vidöppen och vi tar emot minst 150 000 migranter innan året är slut.

Sverige fylls upp av asylsökande i en omfattning som aldrig tidigare skådats.

Politikerna gör ingenting för att stoppa invasionen och kräva att gränsen stängs. Nu kommer 2 000 asylsökande om dagen vilket är en katastrof för Sverige.

Men politikerna välkomnar den katastrofen.

De välkomnar att hela Sverige blir ett enda stort Rosengård eller Rinkeby vilket blir resultatet av deras politik. Men ingen politiker kommer att ta ansvar för den våldsbrottslighet, sociala oro och otrygghet som breder ut sig i spåren av deras politik. I stället sitter de ofta bekvämt i sina villaområden med hög lön och hoppas att de inte ska drabbas av alla de problem som de själva skapat.

Kommunpolitikerna i Uppsala har förberett ett vandrarhem åt de asylsökande, men det är tydligen hemligt vilket vandrarhem som avses eftersom man inte lämnar någon information om det på kommunens hemsida. 40 asylsökande kom idag.

I Uppsala heter kommunalrådet Erik Pelling (S).

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar