Finland: Asylboenden öppnas på löpande band

Finland tar i år emot ca 50 000 asylsökande. Finansminister Alexander Stubb har öppnat för att Finland blir nästa land att ta död på sin egen identitet. Han säger att det redan om fem år kommer att komma över 300 000 invandare om året och år 2030 en halv miljon om året. Eftersom Finland ligger efter Sverige och tar emot färre så kan man föreställa sig hur Sverige ser ut 2030.

Vi är då ett land i total kollaps sedan många år tillbaka och någon framtid finns inte längre för det svenska folket. År 2030 har vi redan varit i minoritet i 15 år och är på väg att dö ut.

Så blir det sannolikt om inga svenskar redan idag samlar sig och lägger ned kraft på att försvara sitt land. De stackarna finländarna går nu samma väg och det är ofta de svensktalande i Finland, finlandssvenskarna, som är de värsta förrädarna.

Till den lilla tätorten Nagu i Pargas stad kommer nu asylsökande. Invånarna har inte tillfrågats. Liksom i Sverige prackar man bara på befolkningen främlingar som inte borde ha fått passera gränsen.

Hotell Strandbo gör man nu om till asylboende som ska komma den här veckan, troligen i morgon. Hotellet har 37 rum och andra utrymmen som ska upplåtas till asylsökarna. Det kommer mellan 100-150 personer. Stefan Kristiansson äger fastigheten.

Nu söker man personal som ska arbeta på asylboendet och de hjärntvättade invånarna i Nagu tycker att Finland ska ta emot flyktingar, men fattar inte konsekvenserna av det som sker nu.

Nagu tog emot 20 syrier 2014. Nu kommer ytterligare minst 100.

Relaterat:

Alexander Stubb vill ha massinvandring till Finland

350 högriskflyktingar till Åland

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar