1 400 asylsökande till Ludvika #asylkaos

Alla kommuner tar emot mycket stora mängder asylsökande och vissa kommuner tar emot mer än andra. Det beror på att vissa kommunpolitiker är mer ivriga än andra när det gäller att fylla upp sin kommun med fjärrmigranter. Socialdemokratiskt styrda kommuner är mer angelägna om att hjälpa regeringen att genomföra den skadliga politik som slår sönder Sverige.

Inte någon gång under vår historia har Sverige varit utsatt för en så allvarlig fara som idag. Ändå fullkomligt kryllar det av landsförrädiska företagare som vill hjälpa politikerna att genomföra en politik som mest är att likna vid ett mjukt folkmord.

Fortsätter det som nu blir svenskarna i minoritet i sitt eget land om 15 år.

Ludvika är en dalakommun om sett sina bästa dagar. Ingenting kommer någonsin att bli bättre där. Väljarna har haft alla chanser i världen att rösta fram bra politiker men istället röstar de fram dårar som fyller upp Ludvika med asylsökande från hela världen.

Ludvika har ingen anledning att ta emot afghaner, irakier, somalier, syrier, eritreaner, pakistanier och alla andra som kommer från avlägsna länder.

Grangärde Hotell i Grängesberg tar tagit emot 83 asylsökande. Hotellet ägs av Karin och Sven-Åke Hallgren som köpte hotellet för att göra det till asylboende.

Brunnsvik folkhögskola tar emot 400 asylsökande.

I Fredriksberg och Säfsen öppnar Alvin & Co AB, som drivs av Erica Maria Johansson och Anne Maria Johansson, asylboende för 122 asylsökande.

I Fredriksberg (Anneforsgården) öppnar Annefors Förvaltnings AB, som drivs av Per Emil Sköld, asylboende för 120 personer.

I Fredriksberg öppnar Utslussen Vård AB asylboende för 92 personer. Företaget drivs av Fabian Afshin Lindesjö.

Brukshotellet i Grängesberg har öppnat asylboende med 93 platser. Murbo Gård AB heter asylbolaget som drivet anläggningen. Ägare är Sven Åke Roland Hallgren.

I Fredriksberg (Annefors) öppnar asylboende för 191 asylsökande. Involverade är Swed Craft Powerboats AB, som ägs av Mikael Karl Erik Göras.

Bergsmansgården har utökat antalet platser för asylsökande till 130. Bergsmansgården förvaltning AB drivs av Per Emil Sköld.

Rämshyttans turistgård som drivs av asylbaronen Tom Persson och hans bolag Rämsbyn AB utökat till 168 platser.

Det är märkligt att ett land som befinner sig i djupt förfall kan locka fram så många parasiter och profitörer som vill tjäna pengar på att slå sönder sitt eget land.

Vad man måste komma ihåg är att många asylsökande flyttar från sitt boende till andra boendeformer i kommunen (eller till andra kommuner). De får oftast förtur på lägenheter och när det blir platser lediga på ett asylboende så flyttar nya in.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

 

En kommentar på “1 400 asylsökande till Ludvika #asylkaos”

Lämna en kommentar