Den stora bluffen om att utvisa 80 000 #asylkaos

Uppgiften från inrikesminister Anders Ygeman (S) om att Sverige kan utvisa 80 000 migranter som inte får uppehållstillstånd är en ren propagandabluff. Det är förvånande att så många okritiskt tagit till sig uppgiften, men det beror sannolikt på att många hoppas att den är sann.

Internationell media har också spridit nyheten och det tycks finnas en viss samordning i de stora medier för att uppgiften ska sätta sig bland så många som möjligt.

Uppgiften sprids för att minska kritiken mot den stora asylmottagningen och för att Stefan Löfvens katastrofalt låga stöd ska öka. Det är deras förhoppning.

migrant
Socialdemokratiska politiker är glada över att många skolklasser nu domineras av invandrare från tredje världen. Samtidigt låtsas S-regeringen vilja utvisa 80 000.

Uppgiften om att 80 000 migranter kan utvisas är ett påhitt. Tro aldrig på ledande politiker och tro aldrig på stora medier! De arbetar tillsammans för att dupera det svenska folket och vi måste lära oss att de är förrädare i alla lägen. Just nu känner de trycket från folket och försöker sig på en undanmanöver för att slippa de värsta kampanjerna från alternativmedier och uppemot en miljon svenskar som kan rösta på SD.

Maktpartierna ser sina opinionssiffror sjunka och blir alltmer desperata. Men bakom fasaden lurar de som huggormar och vill inte oss något gott. Hade de velat oss något gott hade de ändrat på migrationspolitiken radikalt redan förra året, men då skröt de om att vi kan ta emot hur många som helst.

Det var inte bara Löfven och hans rödgröna anhang som skröt över vår stora förmåga att svälja hur mycket folk som helst, också politrukerna på de statliga verken var bredda att låta hur många som helst komma in i landet. Under flera veckor kom det 10 000 i veckan och den liberala vänstern jublade.

Verkligheten fick sedan regeringen att börja använda olika verktyg för att minska strömmen som idag är nere på ca 1 000 inkommande i veckan. Men det är 1 000 för mycket.

När regeringen nu påstår att man ska kunna skicka hem 80 000 människor så ska man komma ihåg ett par saker.

1) Vart ska de skickas? Många har passerat nästan varenda land i Europa och lämnade sina hemländer för kanske över ett år sedan. Många hemländer vill inte ha tillbaka migranterna som de betecknar som mänskligt avskräde, kriminella, svikare och annat. Vad ska Sverige göra om de försöker utvisa afghaner som Afghanistan inte vill ta emot?

Regeringen vet hur det förhåller och har egentligen ingen riktig plan eftersom utspelet är ett propagandanummer.

2) Även om man skulle skicka hem dem så kommer det varje dag in nya, som sedan ska skickas hem. Det är alltså något fel på själva systemet.

80 000 x 2 000 per dygn är 160 miljoner per dygn bara för deras uppehälle. De kostar ca 58 miljarder bara uppehälle på ett år.

Om man dessutom ska flyga tillbaka 220 personer om dagen året efter när ska utvisas så kostar kanske varje flygbiljett lågt räknat 2 000 kr per person. Det blir 440 000 kr om dagen. På ett år blir det ca 160 miljoner. Om de dessutom får 2 000 kr var med sig i startbidrag så är vi uppe i 320 miljoner.

Sedan ska alla bostäder som de har bott i och besudlat renoveras för att bli beboliga. Vi säger att de flesta har delat rum med någon och alltså bott två i varje rum. Vad kostar det att renovera ett tvåbäddsrum? Kanske 4 000 kronor lågt räknat.

40 000 x 4 000 blir 160 miljoner.

Då har vi inte tittat på kostnaderna för alla polisutryckningar och annat som deras närvaro här kostat skattebetalarna. Inte heller på vad de kostat i sjuk- och tandvård eller i annan social service.

Lågt räknat så kommer de 80 000 migranterna att kosta oss – förutom en massa problem – minst ca 59 miljarder.

I bortkastade pengar.

En anledning till att regeringen med hjälp av media påstår att man vill kasta ut 80 000 migranter är också att skicka signaler om att Sverige inte längre är lika öppet – trots att det i praktiken är precis lika gränslöst som tidigare eftersom vi i inte har några fungerande gränser.

Uppgiften om att 80 000 ska utvisas är bara en höftning av hur många man tror inte kommer att få uppehållstillstånd. Det innebär inte att de kommer att utvisas. I själva verket är det mycket få som verkligen utvisas. Dessutom måste varje ärende bedömas rättsligt.

Advokat Terfa Nisébini intervjuades i SvD om Ygemans utspel och menar att det inte finns någon grund för prognosen eftersom asylprövningarna inte ens kommit igång. Det kan ta ett år eller mer.

Utspelet är en bluff även om man kan anta att några säkert kommer att utvisas, kanske några tusen eller fler. Men vi har blivit blåsta av media och politiker gång på gång och varje gång är det bluff och bedrägeri bakom utspelen.

Några Minns när David Cameron och Angela Merkel gick ut och kritiserade mångkultur. Många jublade och tänkte ”äntligen fattar de”. Men efter det har de släppt in rekordmånga migranter från tredje världen.

Varje gång en politiker från ett maktbärande parti säger något så kan vi lika gärna hålla för öronen. De ljuger ändå.

Allt är ett spel som handlar om att de vill behålla makten. Politikerna och globlisterna bakom dem vill behålla makten för att kunna fortsätta att genomföra sitt projekt som går ut på att ta död på de europeiska folken med hjälp av massinvandring från tredje världen.

Lita aldrig på maktpolitiker. Aldrig!

9 kommentarer på “Den stora bluffen om att utvisa 80 000 #asylkaos”

  1. Uppriktigt sagt förstår jag inte svårigheten med att utvisa 80000 på ett år , det rör sig om ett fullsatt plan om dagen .

    Gilla

    1. Jag tror inte du vet något om utvisningar. Till att börja med så måste man hitta dem och många vill inte bli hittade. Det skulle krävas ofantliga mängder poliser för detta. Varje ärende är unikt och kräver stor administration så det krävs sådan personal också som inte finns ledig. Det är många papper och turer. Man skulle behöva spärra in dem i stora fängelser vi inte har. Tänk dig själv att ha en tungrodd administration av Migrationsverket, advokater, de på asylboenden. Handha anhöriga på boenden. Aktivister som motarbetar. Dessa har redan fullt upp. Förutom dessa 80 000 finns sedan tidigare ca 18 000. Lägg till för alla som kommer under 2016 som också ska utvisas. Det är som att fånga gela Linköpings befolkning som försöker fly. Mottagning i hemländer ska fixas. Allt samordnas. Säkerhet från fängelse till flyg etc med hög bevakning då man måste behandla dem som fångar med risk för upplopp etc. Speciella plan måste användas. Ut-och intaxning flygplatser speciellt. Personal på plats för avlämning. Det finns inte en enda liten möjlighet till detta. Finns inga rutiner, ingen organisation, ingen personal… Sluta upp att vara så naiv. De olagliga människorna kommer få hjälp att gömma sig. ”Snälla” myndighetsfolk kommer strunta i lag och hjälpa, kyrkor… För låt säga 5% behövs starkt våld och rejält motstånd, det behövs tiotusentals poliser i farliga operationer.

      De har vant sig vid pengar, lyx, översnälla människor som ger gratis boende, kläder, kommunikation och lagad mat 3 ggr per dag + fickpengar, betald mobil, gratis fritidsaktiviteter…Allt utan att jobba eller ens behöva låna det av Sverige. Tror du de vill lämna denna ofattbara lyx? De betalade till smugglare runt 100 000 kr något år innan. Många har skuld för denna olagliga resa. De vill fortsätta få bidrag, boende, mat….

      Med dagens juridik, metoder osv funkar det inte alls om man vill hitta och köra ut 100 000 människor som vill stanna i Sverige till varje pris (inte alla men ändå tiotusentals).

      Gilla

  2. Att utvisa 80.000 inom en rimlig tid är en omöjlighet.Sverige har i bästa fall kapacitet för att utvisa 4000 per år,vilket får till följd att det skulle ta 20 år.Och under den tiden får det inte komma in fler i landet för då byggs siffran på.Det är inte bara att sätta folk på ett plan,det är en procedur som tar tid och alla länder det berör måste vara involverade.Det Ygeman säger är endast ett sätt för att blidka opinionen som har krav på handling,röstfiske.Se den här filmen om hur det går till vid en utvisning så visar den klart och tydligt att det inte är ett jobb som görs på en kafferast.https://www.youtube.com/watch?v=pPrlAN7sAqo&feature=youtu.be

    Gilla

  3. Enda lösningen verkar vara att internera de som skall utvisas i läger med minsta möjliga standard. Många kommer sannolikt välja att lämna frivilligt, resten få flygas ut. Vill inte deras dysfunktionella hemländer ta emot dom får dom gott stanna i lägret.

    Gilla

  4. Den kanadensiske akademikern och nätaktivisten Henry Makow tog i en artikel för en tid sedan upp den europeiska massinvandringen som ett folkmord, och att detta planerades redan för ca. 100 år sedan. Artikeln skriven av Riccardo Percivaldi, tar upp greve Kalergis plan för utbyte av den europeiska befolkningen till en ‘mestiserad’ ras som skall underrordnas ett styre av adelsmän och judar.

    Den judisk-illuminatiska planen för Europas folkmord

    Klicka för att komma åt kalergiplanen.pdf

    Här ytterligare en artikel på svenska som tar upp Kalergiplanen:

    Förintelsen av Europa – om greve Kalergis paneuropeiska vision
    http://www.nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision/

    Gilla

  5. Tror majoriteten av gummibåtar skulle sjunka på vägen tebax och då skulle vi få ”PETA” på oss när delfiner och valar sväljer för mycket plast & gummi. Men håller starkt med om att skicka tillbaka dom.

    Gilla

Lämna en kommentar