Julia Caesar i en ny stark krönika på Snaphanen. ”Sverige är under belägring”

Den enormt populära författaren och krönikören Julia Caesar har skrivit en ny stark krönika på Snaphanen.dk.

Julia Caesar skriver mycket närvarande om situationen i Sverige som är allvarligare än den kanske har varit någon gång under hela vår historia.

twitter-julia-caesar

Julia Caesar:

Det vi nu ser är ett tillstånd som Sverige aldrig har upplevt i fredstid och som ingen ser slutet på. Morgon, och vi vaknar i ett land som driver redlöst som en båt utan åror. På aktertoften sitter en förvirrad före detta svetsare, drabbad av uttalat storhetsvansinne. Hans vision är att lilleputtlandet Sverige ska rädda hela världen. Sverige ska vara förebild för Den Goda Staten.

Vi hör honom svamla hjälplöst och osammanhängande om att “ta vårt ansvar”.

Vi hör honom säga: “Nu krävs samling och gemensamt ansvarstagande”.

Han kräver att hela svenska folket ska ställa upp och städa och ställa till rätta vad en galen maktelit har förstört i sina hämningslösa härjningståg mot vårt land, vårt folk, vår ekonomi och vår kultur. Just det folk som har ogiltigförklarats tusenfalt, men som man ropar på när det gäller att röja upp och betala notan.

Julia Caesar väljer mycket klokt att inte ställa upp på regeringen Löfvens diktat. Hon säger:

Jag tänker inte delta i någon samling eller ta ansvar för en nationell kollaps som samvetslösa dårar i regering, riksdag och media har skapat. Sveriges krasch är deras ansvar, inte mitt. Jag är inte det minsta delaktig i denna smutsiga byk, och jag tänker varken dansa tango eller sjunga mångfaldshymner ovanpå ruinerna av Sverige.

Den här krönikan av Julia Caesar är en av de viktigaste hon har skrivit. Det säger ganska mycket eftersom alla hennes krönikor egentligen är viktiga. Hon kritiserar kändisar som i ljuset av sitt kändisskap visar upp sig i media och framställer sig som goda, godare än alla andra. Julia Caesar menar liksom många andra av oss att det sker inte sker av en slump. Man måsta vara väldigt naiv om man tror att det är en slump att alla europeiska nationer påtvingas den här politiken just nu. Julia Casear noterar att det finns en Plan och länkar till arkitekten och bloggaren Peter Krabbe som skriver om Agenda 2030 som skapats av FN.

pa-vag-till-sverige
2 000 om dagen kommer till Sverige just nu

Det är ganska intressant att det finns färdiga riktlinjer för hur våra länder ska förstöras. För någon vecka sedan hörde vi den finländska finansministern Alexander Stubb medverka i Agenda i TV. Han sade där att Finland från 2020 kommer att ta emot över 300 000 invandrare per år och från 2030 en hav miljon om året.

Hur kan han veta det? Jo som bilderbergare vet han att det finns en agenda, en plan.

Det fanns inte ett uns av ifrågasättande i hans besked.

Det är samma plan som Julia Caesar berättar om i dagens viktiga krönika.

Juliaa Caesar:

“Agenda 2030″ har fått den pretentiösa titeln “Transforming our world: the 2030 agenda for Sustainable Development” eller förkortat “2030 Agenda”. FN anser sig nu ha kommit fram till receptet för hur världen skall räddas undan undergång och sätter tidpunkten 1 januari 2016 som startpunkt för Time for action! Målet är fortsatt globalisering och begränsningar av nationalstaternas självbestämmanderätt.

Peter Krabbe skriver:

“Sammanfattat kommer vi 2030 enligt FN att ha en världsregering, ett socialistiskt system utan kapitalism, en värld utan fattigdom och krig och full kontroll över klimatförändringar samt fri migration i en värld utan gränser. Detta om 15 år!”

Julia Caesars krönika idag är på många sätt den absolut viktigaste hon hittills har skrivit. Läs den och dela den till alla dina vänner överallt.

Alla bör läsa hennes krönika så att de blir insatta i vilka krafter som förstör våra nationer. Ingen ska sedan kunna säga ”jag visste ingenting”. Ingen ska sedan kunna inbilla sig att den invasion vi ser idag syftar till att ”hjälpa flyktingar”. Invasion handlar om något helt anat, nämligen att stå sönder nationastaten Sverige och övriga europeiska nationalstater.

All måste få veta att politiker som Stefan Löfven, och Fredrik Reinfeldt före honom, medvetet och med kraft slår sönder våra länder eftersom de arbetar för en främmande maktordning. De är alltså våra fiender.

Sverige har aldrig varit så hotat som det är nu.

Men det värsta är att, som Julia Caesar skriver, ”Belägringen har bara börjat.”

Relaterat:

Julia Caesar: Belägrat land

Vi har rätt att försvara vårt land.

En kommentar på “Julia Caesar i en ny stark krönika på Snaphanen. ”Sverige är under belägring””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s