Kebabregn över Ljusnarsberg #asylkaos

Ljusnarsberg har tagit emot flest asylsökande per tusen invånare. 134 asylsökande per tusen invånare och därefter kommer Norberg med 124 asylsökande per tusen invånare.

Kommunalrådet i Ljusnarsberg heter Ewa-Leena Johansson (S) och alla som röstade fram henne måste vara lyckliga nu. Mångkulturalisterna i kommunen har lockat med kulturberikning, kebab och ett nytt trevligt befolkningstillskott som alla kan ha glädje av.

I nättidningen ”Kopparbergarn” syns Ewa-Leena Johansson ute på gatorna i september 2014 när hon kampanjar för ett mångkulturellt samhälle och hade afrikanska rappare som underhållare på mötet.

Tema på mötet var ”allas lika värde” vilket för en socialdemokrat innebär att hela världen har rätt att komma till Sverige, i det här fallet till Ljusnarsberg.

Invånarna i Ljusnarsberg har nu fått den politik de önskade. I en liten kommun med 4 800 invånare och nästan 1 000 somalier, afghaner, eritreaner, syrier och andra återstår väl inget annat för dem att jobba med än att öppna kebaber.

Ljusnarsberg kan ju sedan skryta med att de har flest kebaber av alla kommuner i förhållande till sin folkmängd.

Grattis Ljusnarsberg!

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar