Sävegården i Floda i Lerum tar 30 asylsökande #asylkaos

Sävegården i Floda är ett tidigare äldreboende som nu blir asylboende. Liksom på många andra håll flyttar man de äldre till andra boenden för att sedan ge plats åt asylsökande. Ut med svenska åldringar och in med somalier, eritreaner, afghaner, syrier och andra som inte borde ha fått passera gränsen! Befolkningsutbytet pågår för fullt i Sverige utan att någon inom det politiska etablissemanget ifrågasätter vad som pågår.

Kommunalrådet Eva Andersson (C) är en av personerna bakom planeringen och inte heller hon ställer frågor till regeringen om varför våra gränser står öppna.

Nu upplåter hon sin kommun till fler asylsökande (som det redan kommit många av) utan att fråga invånarna om de godkänner detta.

30 asylsökande flyttar in på Sävegården under hösten.

Precis som politiker i andra kommuner så accepterar man i Lerum att Sveriges gränser står vidöppna för en storskalig invandring som det inte finns något slut på. Ingen undrar ens varför gränserna står öppna, varför Sverige ska ta emot eritreaner, somalier, afghaner, syrier och andra när vi inte har någon skyldighet att ta hand om deras problem. Vi har nog med egna i Sverige.

Ingen undrar heller över vilka de långsiktiga effekterna av denna invasion blir. En av de långsiktiga effekterna blir att det svenska folket utrotas. Redan om 10-15 år blir vi i minoritet i vårt eget land och sedan kommer vi att tyna bort i takt med att koloniseringen av landet fortsätter.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Sävegården i Floda i Lerum tar 30 asylsökande #asylkaos”

Lämna en kommentar