F.d. förskolan Brorsbacke i Höganäs tar emot 30 asylsökande #asylkaos

F.d. förskolan Brorsbacke i Höganäs kommer att bli asylboende. Politikerna i Höganäs har fattat beslut om att avlasta Trelleborg och ta emot 30 extra asylsökande ”ensamkommande barn”, som media lögnaktigt och konsekvent kallar ungdomar eller unga vuxna som kommer från Afghanistan.

Socialnämndens ordförande Peter Schölander (M) ställer villigt upp för att hjälpa regeringen att fortsätta med sin skadliga massinvandringspolitik där just nu 2 000 asylsökande kommer – varje dag.

Personal arbetar nu treskift för att asylboendet ska står klart, ett boende som liksom många andra har dygnet-runt-service.

Precis som politiker i andra kommuner så accepterar man i Höganäs att Sveriges gränser står vidöppna för en storskalig invandring som det inte finns något slut på. Ingen undrar ens varför gränserna står öppna, varför Sverige ska ta emot eritreaner, somalier, afghaner, syrier och andra när vi inte har någon skyldighet att ta hand om deras problem. Vi har nog med egna i Sverige.

Ingen undrar heller över vilka de långsiktiga effekterna av denna invasion blir. En av de långsiktiga effekterna blir att det svenska folket utrotas. Redan om 10-15 år blir vi i minoritet i vårt eget land och sedan kommer vi att tyna bort i takt med att koloniseringen av landet fortsätter.

Relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar