Tyska polisfacket: Kaos och brottslighet på asylanläggningarna

I Tyskland finns det personer inom det politiska etablissemanget som talar klarspråk om vad som pågår i landet. Rainer Wendt är ordförande för det tyska polisfacket. Han intervjuades i tysk TV för någon vecka sedan med anledning av alla de problem som finns på asylanläggningarna, problem som tysk media i allmänhet döljer.

Wendt kritiserade öppet politikerna för att de inte reagerade i tid på den stora asylinvandringen och menade att det tydligen krävs att samhället ska kollapsa innan något blir gjort. Han menade att man såg tendenser till vad som skulle komma redan förra året – underförstått att alla utom politikerna förutsåg det.

Nu menar Wendt att rena helvetet har brutit ut på asylanläggningarna. Polisen har så mycket att göra att de måste närvara konstant för att reda ut brott och att det har pågått hela året.

Polisen har som första uppgift att skydda asylanläggningarna från attentat. Därefter ska de ingripa vid våldsamma bråk på asylanläggningarna och den kriminalitet som frodas där.

De asylsökande rånar butiker i närheten, det begås våldtäkter mot kvinnor och barn, våldsbrottsligheten är utbredd och man utnyttjar andra asylsökande likt slavar. Det är inga småkonflikter det handlar om utan strider om dominans och makt. Religiösa inslag finns ofta med i konfliktbilden då många som kommer är muslimer och kräver underkastelse av omgivningen.

Wendt kritiserade också att de asylsökandes beteende inte påverkar besluten att få stanna – de får stanna trots att de uppför sig illa, väldigt illa. De tyska lagarna är inte konstruerade för att tillrättavisa de här människorna och det är mer eller mindre fritt att göra i stort sett vad som helst. De får ändå asyl.

Wendt framhöll att det inte handlar om smågräl utan om grov brottslighet och menar att man bör öppna deportationsläger för dem. ”Det är där de borde befinna sig”, sade Wendt.

Wendt vågade dock inte ifrågasätta själva systemet med nästan fri asylinvandring, men var tillräckligt frispråkig för att fler skulle förstå att den invandringen medför stora problem.

Samma slags problem ser vi i Sverige, men media och politiker försöker här lägga locket på.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar