20 miljoner asylsökande till Sverige inom 15 år – Sverige går under

Idag bor det ca 7 miljoner svenskar i Sverige. Av dem som är under 40 år är det över 30 procent som har invandrarbakgrund.

Över två miljoner invandrare i första och andra generationen bor i Sverige. Hela 1,6 miljoner av dem är födda utomlands.

Nyligen blev Tino Sanandaji intervjuad i den danska tidningen Weekendavisen. På Tinos hemsida kan man läsa utdrag ur intervjun. Vi citerar från hemsidan:

”För närvarande kommer det 1 000-1 500 flyktingar och migranter om dagen. Multiplicera det med 365 dagar och därefter med 15 år.

Eftersom omkring 77 procent får asyl vid första ansökningstillfället (antalet är högre för man kan söka igen, men det behöver vi inte gå in på nu), hamnar man på mellan 4,2 och 6,3 miljoner personer som har fått asyl.

Och det är visat att varje person som får asyl får ytterligare en person med sig genom familjesammanföring (lite mer en än, men det kan vi också lämna därhän).

Multiplicera med två, alltså. Voilà! Mellan 8,4 och 12,6 miljoner invandrare år 2030. Sverige har totalt 9,7 miljoner invånare.

Av dessa har 21,5 procent utländsk bakgrund, vilket betyder att svenskar med två svenskfödda föräldrar uppgår till 7,7 miljoner. Alltså kommer antalet invandrare inom 10 till 15 år att ha vuxit till att bli större än de ursprungliga svenskarna är i dag. Quod erat demonstradum.”

Tino gör ett enkelt räkneexempel som dessutom är lågt räknat. Om man betänker att de flesta prognoser pekar mot en ännu högre invandring än vad vi har idag så kan antalet invandrare som kommer hit bli 20 miljoner de närmaste 15 åren.

Den finländske finansministern och bilderbergaren Alexander Stubb påstod att Finland från år 2020 skulle ta emot över 300 000 invandrare om året och efter 2030 en halv miljon om året. Hur vet han det?

Stefan Löfven och andra ledande politiker i Sverige sätter inga tak. Det kan komma precis hur många som helst. Det enda teoretiska tak som finns är att Sverige kollapsar, men troligen kommer inte en kollaps att hindra fortsatt massinvandring vilket många tror. I själva verket är Sverige då så svagt att de som kommer kan plundra våra sista resurser och dansa på våra gravar.

För 30-40 år sedan trodde ingen att Sverige skulle se ut som det gör idag. Idag vill vi inte tro att Sverige kommer att gå under, men det finns inga tecken som tyder på något annat.

Svenskarnas motståndskraft är obefintlig och då tar den obevekliga naturen ut sin rätt.

Vi går under.

Relaterat:

Tino Sanandaji i Weekendavisen

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

”Refugees” go home

försvara-sverige

3 kommentarer på “20 miljoner asylsökande till Sverige inom 15 år – Sverige går under”

  1. Sanningen är att vi redan gått under. Bara de siffror som redan gäller, de är finita. 30% invandrare är högre än många länder som fått sin kultur fullständigt utrotade av invasioner i historien. Och lägg då till invandrarnas betydligt slagkraftigare kulturer och våra fullständigt förrädiska ledare som snarast tycks hatiskt inställda gentemot oss.

    Därför är det fel att ta den politiska striden. Den är redan förlorad. Det enda rimliga är flykt och geografisk koncentration för de som är vakna. Rimligtvis norrut där invandrarna har generellt svårt att bo. Om nationella drar sig undan så kommer andra krafter drabba samman istället. Kraft genererar motkraft. Vi har helt enkelt inte styrkan att utkämpa de här striderna. Och slaget är redan över. Bättre att skapa ”säkra” områden dit framtida svenskar kan migrera.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s