Nytt asylboende öppnar i Laxå #asylkaos

I kommun efter kommun öppnas asylboenden för migranter från tredje världen. Hela det politiska etablissemanget är inriktat på att Sverige ska fyllas upp med analfabeter och andra människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen, människor som inte borde ha fått passera gränsen till vårt land.

hasselfors-laxa

Det är en form av politisk terrorism som politikerna bedriver mot det svenska folket. De använder totalitära metoder för att påtvinga svenskarna en politik som skadar Sverige. Svenskarna är ett folk med mångtusenåriga anor som nu tvingas se hur politikerna ger bort landet till folk som inte har någon koppling till vår kultur eller vår etnicitet.

Sverige koloniseras av främmande folk och svenskarna trängs undan i sitt eget land. Bakom den politiken står landsförrädiska politiker och media.

Varje svensk har rätt att försvara sig mot en politik som förstör vårt fäderneärvda land. Och bör göra det!

Om vi inte försvarar vårt land kommer vi att förlora det.

Politikernas avsikt med det migrationspolitiska projektet är att fylla upp varenda kommun, varenda stadsdel, varenda tätort och varenda liten by med kolonisatörer och slå sönder vårt en gång fina och trygga land. De vill utrota det svenska folket!

Nu ska tätorten Hasselfors med 420 invånare fyllas upp med fler kolonisatörer. Där finns redan ett alldeles för stort antal asylsökande och snart kommer ytterligare minst 86 personer dit. Migrationsverket har gjort en upphandling med det asylprofiterande företaget Nabivo AB. I styrelsen för företaget finns:

Nima Ghiabi, Styrelseordförande
Robin Mert
Karem Ouchen

Chafic Aoun, som är enhetschef på Migrationsverkets mottagningsenhet i Örebro, säger till lokalmedia att en fastighet är besiktigad och klar att tas i bruk för kolonisatörerna. Det rör sig om en trevåningsfastighet som ligger centralt i byn.

Det är möjligt att det finns några invånare i Hasselfors som inte bryr sig om att det kommer över 100 migranter från Afghanistan, Somalia, Eritrea, Irak, Syrien och andra länder.

Vi hoppas ändå att det finns många invånare i Hasselfors som vaknar och regerar på den farliga politiken som bedrivs i landet. Och att de på något sig aktiverar sig och hjälper till att försvara landet.

kolonisering

Mandatfördelningen i Laxå kommun:

Socialdemokraterna 10
Kristdemokraterna 6
Moderaterna 4
Centerpartiet 3
Vänsterpartiet 3
Miljöpartiet 2
Folkpartiet 1

Kommunstyrelsen i Laxå:

Bo Rudolfsson (KD), ordförande
Tommy Holmquist (S)
Kenth Gustafsson (S)
Therese Magnusson (S)
Christer Johansson (S)
Anette Schön (KD)
Nils-Olof Tivemyr (C)
Gunnar Tingö (L)
Sara Pettersson (MP)
Ylva von Scheéle (M)
Klas-Göran Vilgren (V)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s