140 asylsökande till Karlsborg #asylkaos

Det tidigare ålderdomshemmet Unnebo i Undenäs i Karlsborg har blivit asylboende. Ett avtal har tecknats mellan Migrationsverket och Avoinen AB som ska sköta driften. De som kommer att bo på anläggningen är huvudsakligen från Afghanistan, Eritrea och Somalia. Christer Arvidson har fått jobb som platsansvarig.

Avoinen AB drivs av Paul Chami och har säte på Vasagatan 32 A i Skövde.

Kommunalrådet Peter Lindroth (S) säger att han är glad att det kommer asylsökande till kommunen, men är oroad över att de kanske flyttar till andra orter.

Den svenska befolkningen i Karlsborg liksom andra kommuner minskar. Lokalpolitiker som endast läser statistik och siffror ser med glädje på att stora grupper araber och afrikaner flyttar in för att ”höja befolkningstalen”, men samma politiker har aldrig någonsin försökt höja de svenska befolkningstalen genom att vidta åtgärder för att få fler unga familjer att skaffa fler barn och bo kvar i hemkommunen.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

stoppa-invasionen_taby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s