Frostavallen Hotell & Konferens i Höör blir asylboende för 150 personer #asylkaos

Frostavallen Hotell & Konferens i Höör som ägs av Höör Hotell och Konferens AB blir asylboende. Ett avtal har tecknats mellan Migrationsverket och företaget och de första asylsökarna flyttar in på måndag.

Claes Anders Bengtsson är styrelseordförande i företaget, Holger Bengt Erik Carlsson är ledamot och Ulf Elon Andersson är suppleant.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

bojkotta-landsforradare

Lämna en kommentar