Active Stay Hotel i Borlänge blir asylboende för 90 personer #asylkaos

Active Stay Hotel på Ritargatan 4 i Borlänge blir med största säkerhet asylboende för 90 personer. Socialdemokraten Kenneth Persson som är ordförande i arbetsmarknads- och socialnämnden i kommunen säger till lokalmedia att kommunen måste ta emot fler ensamkommande barn.

Tanken är att kommunen ska hyra hotellet flera år och upplåta det åt ensamkommande. Borlänge har tagit emot 3 000 somalier och ett stort antal andra invandrargrupper. Eftersom väljarna röstar på Socialdemokraterna så vill de uppenbarligen ha ännu fler av de varor som massimporteras från Afrika och Mellanöstern.

Och det får de nu.

Kommunen har nyligen beslutat att bygga ett nytt hus för 32 ensamkommande. Erlandsforsgården har tagit emot 15 ensamkommande. Och nu kommer hotellet som kanske tar emot flera hundra ensamkommande. Det finns plats för 90 asylsökande, men när de slussas ut till andra boenden kommer nya till hotellet i en nästan evig kretsgång.

Inga detaljer är ännu klara. Själva boendet kan öppnas i början av 2016 men redan före årsskiftet kan de första asylsökarna komma enligt Kenneth Persson. Ägare av hotellet är Niclas Granér.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

bojkotta-landsforradare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s