Viviansborg i Timrå blir asylboende #asylkaos

Politikerna i Timrå vill inget hellre än att kommunen ska fyllas upp med somalier, afghaner, eritreaner, irakier och andra folk som inte har på våra breddgrader att göra.

Socialdemokraten Per-Arne Frisk (?) säger till lokalmedia att kommunen ”behöver fler asylsökande”. Timrå har hittills tagit emot 60 ”ensamkommande flyktingbarn” (utöver övriga asylsökande) vilket är lika med 60 afghanska unga vuxna, inte barn. Det är märkligt att varenda svensk tidning, statsradion och statstelevisionen och övrig media systematiskt använder sig av denna medvetet felaktiga uppgift. Ordvalet är väl bara ytterligare ett bevis på den totalitära anda som råder i Sverige.

Några av de ensamkommande som kommit till Timrå har tillfälligt placerats i andra kommuner som en följd av brist på plats. Men nu öppnar sig nya möjligheter. Per-Arne Frisk (?) längtar nämligen efter att få tillbaka dem till kommunen och vill helst att många fler kommer

viviansborg-timra

Viviansborg är en samlingslokal på Nygatan 99 i Timrå. Den köptes 2015 av Daniel Jönsson och Fredrik Krettu som nu gör anläggningen till asylboende. Många andra före dem som nyligen har köpt vandrarhem, campingar, herrgårdar och andra stora fastigheter har gjort det med en vilja att omvandla sina utrymmen till asylboenden.

Anläggningen kommer nu att ta emot 15 asylsökande.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s