Moheds camping i Söderhamn har blivit asylboende med 89 platser #asylkaos

Söderhamn är en kommun som drabbats mycket hårt av politiskt vanstyre. Kommunen har fyllts upp med somalier, eritreaner, irakier, afghaner, syrier och mängder av andra fjärrinvandrare som på sikt kommer att ta över kommunen helt och hållet.

Moheds camping på Mohedsvägen 59 i Söderala har nu blivit asylboende. Migrationsverket har skrivit kontrakt med företaget som drivs av Alf Kanon och de första personerna flyttade in redan i torsdags. De som kommer är av blandad bakgrund, men många just på den här anläggningen är från Syrien.

moheds-camping-1 moheds-camping-2

Campingen har en personalstyrka på ca tio personer som ska ge de asylsökande full service, men fler behöver snart anställas.

Varje kommun i Sverige fylls upp av fjärrinvandrare och det är inte för att hjälpa ”flyktingar” som svenska politiker massimporterar människor från främmande kulturer. Om de hade velat ”hjälpa flyktingar” så hade de riktat resurser till närområdet där man kan hjälpa flera hundra personer till samma kostnad som man kan försörja en person i Sverige.

Det är Socialdemokratisk ideologi att förstöra Sverige.

Anledningen till att svenska politiker fyller upp Sverige med så många migranter är att de av ideologiska skäl vill avskaffa alla gränser. Det är ett gigantiskt globaliseringsprojekt som pågår i det tysta när våra europeiska nationer översvämmas av migranter och Sverige låter gränserna vara helt öppna.

Socialdemokraterna (och övriga partier utom SD) driver på globaliseringen ytterst medvetet. De skriver på sin hemsida:

Handel, migration, teknisk utveckling och rörlighet för människor och länder närmare varandra. Problem liksom lösningar är än mer gemensamma än tidigare. En fri och rättvis handel är en nyckel till utveckling. Globaliseringen öppnar nya exportmarknader, sänker priserna på många varor och förskjuter makt och rikedomar mellan länder och inom länder.

Det är en ideologi om att utjämna ekonomiska skillnader mellan fattiga och rika länder. Det är ett jättelikt socialiseringsprojekt, ett vänsterprojekt som vi inte ser något slut på förrän Sverige är lika fattigt som de länder de asylsökande kommer från. Och det blir Sverige när vi tagit emot så många invandrare att ekonomin mer eller mindra kollapsar.

Det kan vara lättare att förstå sammanhanget om man lyssnar på vad en ekonom säger. Tullberg är en av få ekonomer som berör detta.

Politikerna lurar oss, men vi begriper ingenting. Det borde vara självklart att reagera över att kommun efter kommun i Sverige fylls upp med så många asylsökande och migranter att vi svenskar redan om tio år är i minoritet i vårt eget land. Men många ställer inga kritiska frågor och undrar inte ens om detta någonsin ska sluta.

SVARET ÄR ATT DET ALDRIG KOMMER ATT SLUTA. MASSINVANDRINGEN KOMMER ATT PÅGÅ PERMANENT TILLS VI GÅR UNDER.

ELLER TILLS SVENSKA FOLKET HAR GJORT UPPROR OCH BYTT UT POLITIKERNA. INGEN FÖRBÄTTRING KOMMER ATT SKE INNAN DESS.

Vi ger bort Sverige, vi överlåter vårt land åt kolonisatörer som politikerna felaktigt kallar ”flyktingar”. De är inget annat än lycksökare, men de kan lika gärna vara IS-krigare eller vad som helst.

Runtom i landet finns det företagare som upplåter sina fastigheter och utrymmen till asylsökande, som de kan tjäna pengar på. Dessa företagare hyser villigt in asylsökande utan minsta tanke på de långsiktiga konsekvenserna för Sverige. De tänker bara på sin egen plånbok. Att Sverige går under förtränger de, eller så saknar de förmåga att se vad som händer utanför den egna horisonten.

De saknar förstånd.

Det som pågår nu är en katastrof för Sverige. Aldrig tidigare under hela vår historia har vi varit så hotade som vi är nu. Ändå fortsätter politiker och företagare att förstöra vårt land.

Alla dessa företagare som ställer upp på den sjuka politiken som förstör Sverige måste bojkottas.

Relaterat:

Hemligt dokument visar hur Socialdemokraterna vill samarbeta med islamister

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s