Politiker och asylprofitörer ska inte komma undan ansvar när de förstör Sverige #asylkaos

Politikerna som styr landet bedriver ofta en politik som de inte tar ansvar för. De fattar ibland beslut som påverkar vårt samhälle mycket negativt. De kan gladeligen rösta igenom förslag som är direkt skadliga för vårt samhälle, men när skadorna uppenbarar sig så tar de inte ansvar för vad de ställt till med.

Det gäller särskilt inom invandringspolitiken där de politiker som gjort det möjligt för icke önskvärda migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världens konflikthärdar att komma hit inte tar ansvar för konsekvenserna av vad de ställt till med.

digerdoden

Fredrik Reinfeldt släppte in 700 000 främlingar i Sverige men överlät sedan åt allmänheten, polisen, brandkåren, socialtjänsten och skattebetalarna att sörja för deras uppehälle och sopa upp efter lagbrott och andra överträdelser som de begått mot det svenska samhället.

På grund av Reinfeldts öppna gränser har oskyldiga människor mördats, våldtagits, rånats, drabbats av inbrott, fått sin livskvalitet försämrad, tvingats installera larm i sina hus och fått se sitt område förfalla och bli mer likt tredje världen. Vi har fått se skolresultat försämras, vi har fått se skolbränder, bilbränder och tvingas se vårt tidigare trygga samhälle förfalla.

Ett av många tecken på förfall är följande siffror:

Antal misshandelsbrott 1975: 2 518.
Antal misshandelsbrott 2014: 83 324

Antal mord och dråp 1975: 170
Antal mord och dråp 2014: 792

Antal våldsbrott 1975: 27 016
Antal våldsbrott 2014: 108 071

Antalet utomhusvåldtäkter har ökat med 5 000 procent sedan 1975

Då ska man komma ihåg att under senare år försöker man mörka i statistiken genom att undvika att gripa gärningsmän i förorten när brott begås. Det tillhör ovanligheten att någon grips för invandrarrelaterade brott som bilbränder och skolbränder. I många fall lägger polisen ned utredningar för sådana brott.

Vi har alltså att göra med en massiv brottsökning som är relaterad till de öppna gränserna, men som de politiker som har öppnat gränserna inte tar ansvar för. Det vore annars alldeles självklart att Fredrik Reinfeldt borde ställas inför rätta och dömas för att ha släppt in människor i landet som medverkar till att undergräva samhällets rättsordning och trygghet.

Det gäller även hans föregångare på statsministerposten.

Det gäller även Stefan Löfven. Han har varit en mycket stor skadeverkare som släppt in hittills mer än 200 000 migranter varav en mycket stor andel kommer att vara livstidsförsörjda av svenska skattebetalare. Han släpper alltså in människor som vi andra ska försörja och dessutom tvingas stå ut med i vår vardag.

Stefan Löfvens politik har, precis som Reinfeldts politik, orsakat mängder av tragedier i vårt land. Tusentals mer eller mindre grova brott har förekommit på olika asylboenden i landet. Folk har mördats, våldtagits, rånats, misshandlats utsatts för hot, drabbat av inbrott, tvingats installera larm för att skydda sina hem mot personer som släppts in i landet. Folk har fått se sitt närområde förstöras av ovälkomna migranter, de har pådyvlats en politik som de inte har bett om. Den röd-gröna regeringen har dessutom stiftat en lag som tvingar alla kommuner att ta emot asylsökande.

Regeringens politik är inte bara totalitär, den drabbar tusentals oskyldiga svenskar. Det är alldeles självklart att lägga skulden för att brott och annat elände som drabbar svenska folket på Stefan Löfven personligen.

Han bär personligen skulden för varje övergrepp som någon migrant utför mot någon annan i det svenska samhället. Även Löfven borde en dag ställas inför rätta för vad han ställt till med. Liksom Fredrik Reinfeldt kommer han tyvärr att varken fatta vad han ställt till med eller vilja ta ansvar för sina handlingar.

Sådana politiker borde kanske omyndigförklaras.

De är inte bara statsministrar som ställer till med problem. Vi har hundratals kommunpolitiker som öppet eller i det dolda försökt tvinga på invånarna i sina kommuner alla migranter som regeringen släppt in i landet.

Förutom politikerna så finns ett antal politruker, generaldirektör och chefer för olika statliga myndigheter som agerar direkt landsförrädiskt. Migrationsverkets Anders Danielsson är en av dem, kanske en av de värsta. En annan är rikspolischefen Dan Eliasson som försökte urskulda mördares handling genom att spekulera i att mördaren kan ha varit ”traumatiserad”. Det fick till följd att en polisinspektör krävde Eliassons avgång.

Dan Eliassons alla övertramp och bidrag till en samhällsförstörande politik borde också undersökas.

Kommunpolitikerna i Sverige utgör i många fall en sorglig skara människor. De tvingar på invånarna stora antal migranter som inte är kompatibla med vårt sätt att leva eller med vår kultur. Det är migranter som inte har i Sverige att göra och som inte skulle ha släppts in i landet om ansvarsfulla politiker hade suttit vid rodret.

asylprofitorer-politiker

Men de kommunpolitiker som har släppt in migranterna i sina kommuner bryr sig inte om konsekvenserna av sin politik. Om de händer något mord, något rån, något inbrott, något överfall, någon våldtäkt eller något annat som begås av migranterna så är politikerna tysta. Då överlåter de alla problem, som politikerna själva har skapat, åt polisen, brandkåren, sjukvården, psykiatrin, skattebetalarna och allmänheten.

Det blir på något sätt vi andra som tvingas städa upp efter politikernas experimentlusta och ansvarslöshet. Det är helt oacceptabelt.

Politikerna ska själva städa upp efter sin politik.

Släpper de in en migrant som begår ett brott så ska politikern betala för det genom att ta det straff som läggs på migranterna. Migranterna är inte sällan analfabeter och har inget begrepp om hur man uppför sig i ett civiliserat samhälle. Det är politikern som ska straffas.

Om någon släpper in en giftorm i Sverige och ormen biter något så är det inte ormens fel. Ormar bits, det är en del av deras egenskaper. Det är personen som släppt in giftormen som ska straffas.

Förutom politikerna som på något sätt bör ställas till ansvar för vad de ställt till med i landet – de har dessutom gjort det på ett totalitärt sätt, vilket är dubbelt värre – så finns det en annan avskyvärd kategori människor som förtjänar någon form av straff. Det rör sig om alla som profiterat på asylpolitiken och på ett väldigt hänsynslöst sätt tjänat pengar på en politik som leder Sverige mot en avgrund.

De har sålt ut svenska folket och Sverige på ett sätt som är fullkomligt vedervärdigt.

Det kan röra sig om en person som äger ett hotell eller ett vandrarhem. Han eller hon kontaktar Migrationsverket och tecknar avtal om att fylla upp sin anläggning med dessa migranter, som svenska folket inte vill ha i sitt land. Migrationsverket betalar bra och företagaren tjänar stora pengar på att inhysa människor som aldrig borde ha fått sätta foten i vårt land.

Företagaren tar ingen som helst hänsyn till omgivningen, inte till människorna som bor där, inte heller till vilka de långsiktiga konsekvenserna blir när man skapar massa problemhärdar i vårt samhälle. De bryr sig inte om att staten – skattebetalarna – dräneras på stora pengar eller att migrantströmmen leder till en demografisk katastrof där svenskarna kommer att bli i minoritet i sitt eget land.

De bryr sig inte ens om att många byggnader av kulturhistoriskt intresse blir asylboenden och därmed besudlas för all framtid. Varje sådan byggnad borde få en skylt där det framgår vilken person eller vilka personer det är som genom sina handlingar besudlat inte bara byggnaden utan omgivningen.

Om det är möjligt så borde alla asylprofitörer en dag betala tillbaka alla pengar de tjänat på att hjälpa politikerna att förstöra Sverige. Det är fullkomligt vidrigt att de kan leva lyxliv på att förstöra sitt land.

Varje gång det är upplopp eller bråk på deras asylboenden så borde de ta personligt ansvar för dessa bråk och problem. De borde betala alla polisutryckningar ur egen ficka. Alla svenskar borde få bekanta sig med vilka de är, vad de heter, hur det kan komma sig att de så samvetslöst medverkar i förstörelsen av Sverige och hur mycket skattepengar de roffat åt sig.

Sverige står inför den värsta krisen i landet historia. Bara digerdöden har varit ett större hot mot svenska folket. Men efter digerdöden och andra farsoter har vi repat oss och kunnat fortleva som folk.

vi-tar-tillbaka-vart-land

Nu har politikerna på ett mycket aktivt sätt fortsatt det förstörelsearbete som pågått i decennier. Man placerar ut asylboenden på skolgårdar över hela landet för att svenska skolbarn ska vänja sig vid att få dessa migranter som klasskamrater. Återigen så bryr sig politikerna inte om konsekvenserna av sin politik. Resultat har redan visat sig i form av trakasserier på många håll i landet, men inte heller här tar politikerna något ansvar för sin politik.

De struntar i hur deras politik drabbar svenska folket.

Men folket struntar inte i att politikerna missbrukar sin makt och förstör Sverige. Ett exempel är när Haninge kommun bjöd in till möte om ett blivande asylboende på en skolgård. Om mötet kan man läsa här och här.

Rasande invånare gjorde uppror mot sina kommunpolitiker, vilket fick till följd att asylboendet inte skulle läggas just vid skolan. Men politikerna beslutade att lägga det på en annan plats i kommunen. Så även om upproret gjorde nytta valde politikerna att fortsätta som vanligt med sitt förräderi.

Många på mötet framhöll att om något hände deras barn, så skulle politikerna personligen tvingas ta ansvar för det. Politikerna vet att de släpper in människor i landet som inte är kompatibla med vår kultur, det vet att de släpper in dem utan att vi bett om det, och då ska politikerna ta personligt ansvar för de problem som uppstår.

Politikerna bedriver den här sjuka politiken trots folkligt motstånd och kan därför liknas med tyranner som i andra totalitära länder har terroriserat sin befolkning med grymma metoder.

Vad är grymmare än att ta död på en nation?

Politikernas brott är alltså mycket allvarligt och det vore konstigt om det inte skulle gå att bestraffa dem för vad de ställt till med. Oavsett vilket så ska de aldrig kunna komma undan sitt ansvar.

One thought on “Politiker och asylprofitörer ska inte komma undan ansvar när de förstör Sverige #asylkaos”

  1. Mycket bra artikel. Filmen var pedagogisk. Visserligen på engelska men jag hängde med och förstod allt. Efter WWII ställdes även obetydliga funktionärer i bl.a. Tyskland till svars för att dom ens varit medlemmar i NSDAP. Åtalen byggde på att dom varit medlemmar i en brottslig organisation och borde förstått bättre.
    Tyskland som demokratiskt land har inga problem med att fortfarande spåra upp 95-100 åringar som gjort sin värnplikt i något KZ läger som posthanterare eller liknande. Dom åtalas ändå för medhjälp till massmord utan att dödat en enda människa.
    Det är alltså fullt möjligt att använda precis samma regler/lagar som finns ute i Europa mot svenska förövare inom 7 klövern.
    F.ö. : fiffiga åklagare har vi gott om……det vet Dan Park & Kamil Ryba samt tusentals andra som utsatts för gummiparagrafen HMF

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s