Singeshult utanför Ljungby tog emot 76 asylsökande, mest barnfamiljer #asylkaos

Singeshult är ett gammalt fängelse som byggts om till härbärge för asylsökande. Redan innan det skulle komma asylsökande till fängelset protesterade grannarna i omgivningen. Några försökte också överklaga beslutet om att ta emot asylsökande, men inget hjälpte.

Asylboendet i Singeshult är ett av många exempel hur små byar tvingas ta emot fler asylsökande än vad det finns svenska invånare. De asylsökande har redan installerats och påstås vara syrier.

För att till se att de får all tänkbar service finns personal dygnet runt.

Anläggningen hyrs av asylföretaget Le Filateli AB med ord. ledamot Ahmad el Heich. Enligt uppgift är bolaget ett dotterbolag till Lars Eriksson symaskiner AB. Boendet har 110 platser.

Samordnare för asylboendet är Dan Lindström som sköter kontakten med kommunen.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

stoppa-invasionen_taby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s