Eja-Märtas gård i Varberg blir asylboende för 100 personer #asylkaos

Vandrarhemmet Eja Märtas gård (Laxvägen 20, Träslövsläge) i Varberg köptes nyligen av Gåbo Utsikten AB som drivs av Erik Niklas Flygare, Erik Lennart Båth, Sten Erik Gregor Nilsson och Pierre Anders Zevenwacht. Gården köptes för att de nya ägarna såg möjligheter i att göra stora pengar på den skadliga politik som regeringen bedriver.

Niklas Flygare säger att han ”hoppas att det kommer många barnfamiljer”.

Varför han hoppas på just barnfamiljer är oklart.

Flygare har sökt upp Migrationsverket som ännu inte har givit klartecken, men säger att gården kan ta emot 101 asylsökande. Boendet kan öppna redan den 19 oktober och sju personer kommer att anställas för att serva de asylsökande.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar