Beachhouse i Ystad har tagit emot ca 100 asylsökande #asylkaos

Beachhouse Bed & Breakfast AB på Fritidsvägen 9 har blivit asylboende för ungefär 100 personer. Företagets styrelseordförande är Nils Gustaf Philip Liedberg, ordinarie ledamöter är Karin Paula Nilsson, Martin Alla Johan Nilsson, Roy Harry Seifert och Pia Karin Yvonne Seifert.

Anläggningen är just nu så kallat anläggningsboende vilket innebär att de asylsökande som bor där har registrerats.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Samma figurer som driver Beachhouse Bed & Breakfast är också involverade i att Ystad Spa & konferenshotell blivit en asylanläggning.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

bojkotta-landsforradare

Lämna en kommentar