Finnskoga värdshus i Torsby blir asylboende för 90 personer #asylkaos

Finnskoga värdshus AB på Wärdshusvägen 16 i Höljes i Torsby kommun blir asylboende. Redan idag har inflyttningen börjat och man räknar med att ha ca 90 platser på värdshuset.

Styrelseordförande i Finnskoga värdshus AB är Per Roland Eliasson, ledamot är Anders Christer Jönsson och suppleant är Sara Marie Jönsson.

När Migrationsverket öppnar ett asylboende så bryr de sig inte om vad invånarna i området säger och i vissa fall bryr de sig inte ens om vad politikerna säger.

De kör över invånarna helt och hållet.

Asylboendet på Finnskoga värdshus kommer att drivas av Alvin & Co AB, som driver andra asylanläggningar. Ordinarie ledamot i bolaget är Maria Erica Johansson och suppleant är Anna Maria Johansson.

Höljes är en historisk bygd med anor från 600-talet. Wikipedia skriver:

Den allra tidigaste bebyggelsen i Höljes beräknas till 600-talet, om inte tidigare. Omkring år 650 kom Olof Trätälja med sitt folk till Värmland och började odla upp Landet vid Klarälven, som det nämns i isländska källskrifter. Och när de då letade efter bra jaktmarker och fiskevatten runt sina boplatser är det mycket troligt att de började befolka trakterna runt Höljes (Norra Finnskoga). Olof Trätälja, som ansågs vara son till den dåvarande kungen Ingjald Illråde, och de män som han förde med sig till Värmland kom från Uppland, som de första nybyggarna i Norra Finnskoga också tros vara, men några säkra bevis finns inte.

Nu ser vi asylparasiter och landsförrädare fylla upp orten med somalier, afghaner, irakier, syrier, eritreaner och andra som forcerat våra gränser och tillåts stanna i Sverige och leva här på skattemedel.

Asylparasiterna och landsförrädarna bidrar till att gräva svenskarnas grav när vi redan om 10-15 år blir i minoritet i vårt eget land.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar