Skellefteå camping blir asylboende #asylkaos

Skellefteå fylls allt snabbare upp med somalier, eritreaner, syrier, afghaner, irakier och andra folk som inte hör hemma i Sverige. Politikerna inbillar allmänheten att de som kommer är flyktingar som behöver skydd då de sägs fly från krig. Det är en ren lögn eftersom de vandrat hit från något europeiskt land där det varken råder krig eller allvarliga konflikter – ännu.

De flesta av dem som kommer har inte kommit från något krig alls, inte ens i sina hemländer, utan har kommit hit uppmuntrade av svenska och andra politiker för att de som är fattiga ska få ta del av vårt så kallade välstånd. De söker helt enkelt ett bättre liv.

skelleftea-camping_0

Politikerna har beslutat att våra gränser ska stå öppna och att vi ska ”öppna våra hjärtan” för en så stor invandring att vi själva går under. Just nu kommer ca 10 000 migranter i veckan och med nuvarande invandringstakt kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land redan om ca 8-10 år.

Man kan tycka att det sunda förnuftet borde säga att det inte är vår skyldighet att ta emot människor från andra världsdelar. Men alla reagerar inte så. Många tror på vad de läser i media och hör på TV trots att det som sägs där oftast är ren propaganda för massinvandring.

Politikerna bedriver en politik som syftar till att göra Sverige mångetniskt så att den svenska folkgruppen, som har dominerat det här landet i alla tider, nu bara blir en av många folkgrupper i landet. Svenskarna trängs alltså undan i sitt eget land.

Skellefteå är bara en av många kommuner som nu förstörs av den politik som bedrivs. Vad vi får se är att hela landet snart blir som Rosengård eller Rinkeby. Det är områden som inga normala svenskar vill bo i utan flyr från för att det är outhärdligt att vistas där.

Många svenskar begriper inte att massinvandringen är ett medel för att upplösa den tidigare etniskt homogena nationen och tränga undan svenskarna i sitt eget land. Det kan vara chockerande för många att få höra den sanningen. Det säger sig själv att om man importerar fler människor till Sverige varje dag än det föds svenskar så är det bara en tidsfråga innan vi blir i minoritet. Det är enkel grundskolematte.

Den är inte bara en demografisk katastrof som väntar bakom hörnet utan även en stark ekonomisk nedgång eftersom svenska skattebetalarna står för alla kostnader – och det är enorma kostnader det handlar om. Bortsett från kostnaderna får vi också ett alltmer otryggt samhälle med ökad grov brottslighet, mer social oro och allmän vantrivsel när samhället förändras till det sämre.

Skellefteå camping på Mossgatan i Skellefteå blir nu asylboende. Ett 50-tal migranter har redan kommit till campingen.

Kristina Sundin Jonsson som är kommunchef i Skellefteå säger att ”Vi är vana att ta emot flyktingar. Så detta hanterar vi och har läget under kontroll.”

Om någon ens reflekterar över det så har politikerna i Skellefteå inte ens tillfrågat invånarna om de vill fylla upp kommunen med dessa migranter och därmed sätta sin egen framtid ur spel. Den politik som genomförs nu är totalitär och påtvingas folket. Vi ska inte behöva acceptera den här utvecklingen och måste börja försvara landet från de maktmissbrukande politikerna som nu förstör Sverige.

Relaterat:

Margot Wallström bevisar vilken idioti som härskar i Sverige

Sverige är ett förlorat land

Psykopaternas favoritfloskel

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s