Julia Caesar får en egen hemsida, fler än någonsin läser hennes texter

Julia Caesar hatades av media för att hon avslöjade deras agenda, deras lögner och deras fula metoder. Journalisterna på de stora tidningarna kunde inte bemöta henne, för de hade inga argument. När argumenten tryter har man till hot och våld. Bonnierpressen valde att hota Julia Caesar genom att göra ”hembesök”.

Vad har då Julia Caesar egentligen gjort?

Hon har påvisat att media försvarar mördare om de är invandrare och inte bryr sig om brottoffer om de är svenskar.

Julia Caesar upprördes av mordet på Elin Krantz som våldtogs och mördades mycket brutalt av afrikanen Ephrem Tadele Yohannes. Han hade kriminellt förflutet redan innan han fick tillstånd att stanna i Sverige ett år innan han gav sig på Elin.

elin-krantz

Ephrem Tadele Yohannes våldtog och mördade Elin Krantz. Media och även polisen jobbade hårt för att lägga locket på, men uppgifterna läckte ut från någon som hade del i utredningen. Julia Caesar lyfte på locket och avslöjade medias försök att tysta ned hur mordet gick till och vem som var skyldig.

Julia Caesar skrev:

Mordet på 27-åriga Elin Krantz en tidig söndagsmorgon den 26 september 2010 kunde ha blivit ett bland alla andra mord på oskyldiga människor. Glömt efter några dagar eller veckor – av alla utom de efterlevande. Varje dag sköljer de över oss; morden, rånen och våldtäkterna, i en aldrig sinande ström. Ingen som tar del av nyhetsrapporteringen kan undgå att lägga märke till den alarmerande ökningen av våldsbrott i Sverige. Men brotten blir sällan mer än korta intetsägande notiser i media, effektivt avskalade all den smärta, skräck, förnedring och orättfärdighet som offren utsätts för. Våldtäkter är så vanliga – Sverige toppar statistiken över anmälda våldtäkter i Europa – att de inte anses värda en notis längre. Och massmedia mörklägger effektivt den ökande och alltmer råa och brutala våldsbrottslighetens direkta samband med massinvandringspolitiken. Ett bottenlöst massmedialt hål gapar mellan de båda företeelserna och hindrar allmänheten från att dra adekvata slutsatser.

Vem och vilka som släppte in mördaren vet vi inte mer än att han kom hit under Fredrik Reinfeldts tid som statsminister. Reinfeldt har alltså det yttersta ansvaret för mordet, men ansvar har också medier, politiker från sjuklövern, tjänstemän på Migrationsverket och andra arbetar på heltid med att massimportera människor till vårt land.

Om mördaren skriver Julia Caesar:

Ephrem Tadele Yohannes kom på anknytning till sin fru som också är etiopier men bosatt i Sverige med sina föräldrar sedan 1990. De senaste åren hade paret bott i Virginia, USA, där de också fått två barn, födda 2006 och 2007. Frun och barnen flyttade tillbaka till Sverige i februari 2008. I USA har Ephrem Tadele Yohannes dömts för sju olika brott, bland annat rattfylleri, smitningsolycka med personskador, falska uppgifter med mera till fängelse i sammanlagt 13 månader 11 dagar. Han har ålagts att genomgå behandling för sina alkoholproblem och sin aggressivitet.

Någon kontroll av Ephrem Tadele Yohannes´ kriminella bakgrund har inte gjorts innan han släpptes in i Sverige. Kriminell belastning kontrolleras inte av svenska myndigheter när en person söker uppehållstillstånd som anhöriginvandrare, ej heller när någon söker asyl. Det enda som kontrolleras är det svenska belastningsregistret, som enbart tar upp brott begångna i Sverige. Där fanns inte Ephrem Tadele Yohannes. Han fick grönt ljus att invandra – liksom tusentals andra kriminella som ständigt välkomnas utan att ens behöva styrka sin identitet med pass eller andra ID-handlingar. Sverige tar emot dem alla och sluter dem i sin generösa bidragsspäckade famn

Julia Caesars texter om mordet kan läsa här (del 1) och här (del 2).

Julia Caesar har genom sina krönikor gjort en fantastisk insats för Sverige och yttrandefriheten samtidigt som hon har blivit hatad av media, journalister och vänstern.

Media har inte ens ansträngt sig för att visa förståelse för människor som vill införa hårdare straff för grova brott. Det är svårt att undgå känslan av att de vill att Sverige ska drivas mot kaos och elände, söndras och bli så svagt att en främmande agenda med globalister som ledare tar över landet.

Nu har hon fått ”egen” hemsida där alla hennes publicerade krönikor går att läsa tillsammans med uppdaterade kommentarer om angreppet på henne och försöken från media att tysta vissa åsikter.

Sidan finns här. Den som har tid kan plöja igenom hennes texter och kommer säkert fram till att etablissemanget och eliten som styr landet består av galningar.

Julia Caesars senaste krönika från den 30 augusti 2015 kan läsas här.

Relaterat:

Den 70-åriga damen som fick eliten att tappa masken.

Guldspaden åt Hamrud?

Bonnier gav Expressen uppdraget att försöka ta död på Julia Caesar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s