Åsele tar emot 280 asylsökande #asylkaos

Åsele kommun går samma väg som alla andra kommuner. Man öppnar upp för migranter som i stora antal väller in över Sveriges gränser. Det förekommer inga debatter med medborgarna, inga kritiska röster accepteras utan politikerna kör över alla som tycker att massinvandring är skadlig för Sverige.

När kommunen på sin hemsida informerade om att de kommer att ta emot asylsökande skriver de att ”det är som de flesta vet en speciell situation just nu i Sverige där information tenderar att komma med väldigt kort varsel. Mottagningen/tillströmningen till Sverige ökar nu varje dag, cirka 2 000 personer går nu över gränsen dagligen. Södra Sverige börjar vara ”fullt” vilket gör att tillströmningen norröver ökar.”

Det finns inte en tillstymmelse till ifrågasättande av att våra gränser är öppna och att gränserna forceras. Kommunerna accepterar alla påbud som lydiga hundar.

Man gör precis vad regeringen, Migrationsverket och Länsstyrelserna önskar och ordnar okritiskt fram platser åt kolonisatörerna.

Wärdshuset i Åsele på Wärdshusvägen 1 blir nu asylboende för 280 asylsökande. Karin Birgitta Köpman är vd för Åsele Wärdshus.

Bert Karlssons bolag Jokarjo AB kommer nu att bedriva asylboende i Wärdshuset och det finns 280 platser som kommer att fyllas upp inom några dagar.

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket_2

En kommentar på “Åsele tar emot 280 asylsökande #asylkaos”

  1. Detta är inget beslut politikerna i kommunen tagit, utan fastighetsägaren för wärdshuset. Kommunen försökte få fastighetsägaren att backa, men de godtog Jokarjo ABs bud och hyrde då ut fastigheten.

    Gilla

Lämna en kommentar