Kallgården i Åre tar emot 100 asylsökande idag #asylkaos

Kallgården i Kall i Åre kommun blir asylboende för 100 personer.

Inte nog med att Hotellet Kall Auto Lodge blivit asylboende, nu öppnar ännu ett asylboende i den lilla orten. Jörgen Leding på Migrationsverket är i full färd med att hjälpa till att genomdriva den skadliga migrationspolitik som kommer att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land.

Jörgen Leding är en av initiativtagarna till att Åre får ytterligare ett asylboende. Nu öppnar Hotell Kallgården ett asylboende för 100 personer.

Migrationsverket har inte informerat de boende i området om att en asylanläggning öppnar här. Kommunalrådet i Åre är Peter Bergman (S). Han gläds över att det kommer nya invånare som i praktiken ersätter svenskarna. Bergman säger till lokalmedia ”om det kommer barn till Kall så ser jag det som positivt. Det behövs när det gäller den lilla skolan”.

HMO Omsorg AB har köpt Hotell Kallgården och driver asylboendet. Styrelseordförande för HMO Omsorg AB är Jan Erik Känngård, ledmöter i styrelsen är Nils Åke Westin, Anna-Karin Lustfelt och Bo Stefan Westermark.

Den lilla orten Kall har ca 50 invånare, men nu bor även 250 asylsökande i Kall. Kolonisering och befolkningsutbyte är vad som pågår, inget annat.

Politikerna i Åre är glada. Peter Bergman (S) är redan nämnd. Vice ordförande i kommunstyrelsen Leif Nord (M) ser ljust på asylmottagningen. ”Vi lägger resurser där det behövs och vi har en väldigt bra integrationsservice som gör ett bra jobb” säger han till lokalmedia.

Relaterat:

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s