Eksjö får två nya asylanläggningar #asylkaos

Vandrarhemmet Juventum på Kapellvägen 11 B i Eksjö kommer att ta emot asylsökande. Juventum drivs av Eksjöföreningarna Eksjö Bollklubb, Eksjö Fotboll och Eksjö Skid- & orienteringsklubb. De asylsökande som blir 65 till antalet  flyttar in på måndag.

Movänta camping på Badvägen 4 i Hult i Eksjö kommun blir också asylboende. Anläggningen kommer att ta emot ca 25 asylsökande redan i morgon.

Kommunpolitikerna i Eksjö arbetar för högtryck med att hjälpa asylsökande men har alltid suttit med armarna i kors när det gäller svenskarnas väl. Det går snart inte att räkna hur många asylbonden det finns i Eksjö.

Det är ingen hejd på politikernas glädje över att få massimportera människor från främmande kulturer. Det inte heller någon hejd på det bristande respekt för det egna landets kultur och folk.

De politiker som fyller upp Sverige med asylsökande utan att tänka på konsekvenserna eller som gör det medvetet är ingenting annat är landsförrädare. Det svenska folket kommer att bli i minoritet i sitt eget land redan om 10-15 år, men de bekymrar inte politikerna och inte heller de företagare som profiterar på en uppenbart sjuk politik.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s