Donald Trump och Folkets Demonstration

Donald Trump och Folkets Demonstration har ingenting med varandra att göra, men både Trump och Folkets Demonstration är utsatta för ungefär samma slags makthavare som gör allt de kan för att störa, hindra, demonisera och skada regimkritiker.

När Folkets Demonstration genomfördes i januari i år såg vi hur makthavarna agerade samordnat för att smutskasta demonstrationen och arrangörerna. Man gjorde det på ett försåtligt sätt för att det skulle se ut som om demonstrationen fick genomföras i enlighet med den rådande mötes- och yttrandefriheten. Demonstrationen kunde genomföras, men var kringskuren så att inte alla sympatisörer kunde komma fram och dessutom stod en skränande vänsterpöbel och skrek i närheten, med polismyndighetens goda minne.

Makthavarna vill störa Folkets Demonstration tillräckligt mycket för att skada arrangörerna och skrämma folk utan att göra avkall på den formella rätten att få demonstrera. Myndigheternas sabotageverksamhet mot regimkritiker var tydlig, men likväl var det svårt att påvisa vem som hade ansvaret för att vänstern tilläts befinna sig så nära trots att de saknade demonstrationstillstånd och trots att de störde en tillståndsgiven demonstration.

folkets-demonstration

Var och en kan säkert gissa hur det hade gått om ett par hundra Sverigevänner hade ställt sig 100 meter från ett socialdemokratiskt möte och skrikit. De hade blivit bortkörda innan de ens hunnit öppna sina munnar.

Det är så här makthavarna arbetar. De agerar mot regimkritiker och försvarar regimens politiker. Orsaken är att de vill hindra regimkritiker från att nå ut till allmänheten med sina paroller. De makthavande politikerna ska skyddas till varje pris medan regimkritiker alltid ska stigmatiseras.

Vi ser samma fenomen i andra länder.

Under Donald Trumps valmöten har grupper av demonstranter flera gånger trängt in och skrikit och försökt störa Trump. Polisen ser ut att ha gjort sitt jobb genom att leda ut demonstranterna, men i själva verket har de gjort långt ifrån tillräckligt. Det framstod som tydligast under ett valmöte i Chicago som fick avbrytas för att välorganiserade demonstranter tog sig in och förstörde mötet med skrik, hot och våld.

Universitet i Chicago är tillhåll för många olika radikala, vänsterextrema, muslimska och andra nätverk. När de fick veta att Donald Trump skulle komma till Chicago och tala så började de omedelbart att förbereda en aktion mot Trumps valmöte. De planerade noga hur de skulle genomföra sin attack på mötet. De skaffade biljetter, försökte klä sig neutralt och hade med sig dolda skyltar som skulle tas fram vid en given signal inne på mötet. Ett par hundra personer ingick i gruppen som skulle attackera mötet.

Medan förberedelserna pågick – det var ingen hemlighet att det skulle ske någon slags kraftfull motdemonstration – så borde polismyndigheten har satt sig i beredskap för att möta protesterna på något sätt. Så var inte fallet.

Innan Trump skulle börja tala var mötet inte mer bevakat än tidigare möten med Trump. Trots att det alltså fanns en kraftigt förhöjd hotbild mot Trump i Chicago så valde polismyndigheten att inte öka beredskapen alls. Då vill man veta orsaken.

Chicago är ett näste för globalister, det var här Obama blev sponsrad av diverse okända lobbyister som ville ha en svart socialist som president, en person som de kunde kontrollera men som de inte behövde kontrollera eftersom hans åsikter sammanföll så väl med globalisternas.

Chicago universitet är ett näste för ett stort antal radikala vänstergrupper och många av dem sponsras av globalister. En av arrangörerna bakom protesten mot Trump var den judiske aktivisten Ilya Sheyman som leder organisationen MoveOn som finansieras av George Soros. Sheymans familj kom från dåvarande Sovjetunionen till USA som ”flyktingar” i början av 1991. Ilya arbetar idag på heltid med att sabotera valrörelsen för Donald Trump.

Borgmästaren i Chicago heter Rahm Israel Emanuel. Han är en judisk vänsterradikal globalist som varit rådgivare åt Bill Clinton och stabschef åt Barack Obama. 2010 ställde han upp i borgmästarvalet och vann, vilken är ett kvitto på hur vänsterorienterade väljarna är. I distriktet Cook County där Chicago ingår fick demokraternas Obama 74 procent av rösterna, medan republikanernas Mitt Romney fick 24 procent av rösterna i presidentvalet 2012. Vi har alltså att göra med en stad som är i händerna som extremliberala vänsterorienterade krafter och som globalisterna vill fortsätta att kontrollera. När Rahm Israel Emanuel ställde upp i borgmästarvalet var det inte för att få ett välbetalt jobb utan för att säkra makten för den demokratiska vänstern så att de skulle kunna fortsätta sprida sina vänsterradikala idéer över landet. Chicago kontrolleras av Rahm Israel Emanuel.

Rahm Israel Emanuel är den som tillsätter polischefer och har inflytande över organisationen och dessutom den som får underrättelser om huruvida polisstyrkor behöver användas i olika situationer. Chicago är just nu utan polischef efter att den förra polischefen Garry McCarthy, som Rahm tillsatte 2011, nyligen fick sparken efter protester från svarta amerikaner då en svart yngling skjutits ihjäl av en vit polis. Brottligheten är omfattande i Chicago, vilket är en följd av den demografiska situationen. Bara en tredjedel av invånarna är vita, ungefär en tredjedel är svarta och en tredjedel är latinamerikaner. Att vända utvecklingen i Chicago är omöjligt, staden är i händerna på radikala element och inget kan ändra på det. I presidentvalet 2012 vann demokraterna överlägset med 57 procent av rösterna mot republikanernas 40 procent.

Vi har alltså att göra med en stad där makthavarna från borgmästaren och nedåt är mer eller mindre radikala vänsteranhängare. Dessutom är staden i händerna på samma globalister som opererar över hela världen för att öppna alla gränser.

När polisen fick rapporter om förestående demonstrationer mot Trump så valde den högsta politiska ledningen att låta demonstranterna få störa Trumps möte. Det var en medveten politisk handling, lika medveten som när den svenska polismyndigheten, som leds av sossen Dan Eliasson, lät vänstern stå och skrika och störa Folkets Demonstration i januari i år.

Samma makthavare där som här.

När det gäller valmötet som Trump skulle hålla var läget mycket allvarligt. Hundratals radikala svarta och latinamerikaner började skrika och hota folk inne på mötet. Det ledde till flera slagsmål där Trumpanhängare tvingades försvara sig själva eftersom det inte fanns någon polis att räkna med, utom ett fåtal poliser som hade fullt upp utanför möteslokalen där svarta och andra förstörde bilar med Trump-dekaler.

Donald Trump rekommenderades av sin egen säkerhetsstab att avbryta mötet innan Trump ens han fram till talarstolen. Det är naturligtvis mycket allvarligt att man tvingas inställa ett viktigt valmöte i valtider. Det skadar yttrandefriheten och hotar demokratin.

Ungefär 200 demonstranter gick omkring på mötet och hotade folk med skrik och skrän. De rev sönder skyltar för Trumpanhängare, stal föremål och började slåss. Det skrek slagord till stöd för Bernie Sanders, höll upp skyltar med hans namn, höll upp en kommunistflagga och skrek ”Fuck Donald Trump”. En ambulans som skulle transportera bort en skadad stoppades av en svart mobb. I ett garage utanför möteshallen stod demonstranter och hotade bilister med Trump-dekaler på sina bilar. Det rådde alltså totalt kaos. Hur kunde det bli så?

Svaret är att det var ett medvetet sätt från makthavarna att störa Trump och sabotera hans valmöte.

Secret Service hade kunskap och var närvarande, men inte i högre grad än vid tidigare möten. Annan säkerhetspersonal fanns också på plats, men inte fler än vid tidigare möten. Det som saknades här var ett beslut som borde ha tagits av borgmästaren eller tillförordnade polischefen om att sätta in stora styrkor för att hindra bråk och problem. Inget sådant beslut fattades trots kunskaper om vad som förestod.

När mötet avbröts uppmanade polisen mötesdeltagarna att i lugn ordning lämna lokalen. Men när de kom ut på gatan så möttes de av ytterligare ett par hundra skränande svarta horder som inte nöjde sig med att skrika. De gick till fysiskt angrepp mot bilar som försökte köra ut ur garaget. De slog sönder bilfönster och tog sig in i garaget för att slå sönder fler bilar med Trump-dekaler.

Flera Trumpanhängare hotades ute på gatan och det värsta av allt var att ingen polis ingrep. Det lät horderna skrika och störa ordningen utan att gripa någon trots att flera uppenbara brott begicks. Amerikanska medier har inte berättat om hela händelseförloppet och tiger om alla Trumpanhängare som fick sina bilar förstörda.

Trumpanhängarna frågar sig nu vad som hade hänt om de skickat in 200 personer på ett möte med Hillary Clinton eller Bernie Sanders och skrikit på samma sätt.

Svaret är att de hade gripits, förts bort i handbojor och arresterats.

Makthavarna agerar alltså olika beroende på vem eller vilka som försöker hålla möten och yttra sig. Det gäller både Chicago och Stockholm.

Läs mer:

Donald Trump: Hatad av makten, älskad av folket.

Vänsterextremister ska åter störa Folkets demonstration

Mona Sahlin och Folkets demonstration

Mattias Karlsson till attack mot Folkets demonstration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s