Kinda Motell i Kinda kommun blir asylboende #asylkaos

Kinda Motell Bensin & Livs AB (Ica Nära) på Ulrikavägen 1 i Rimforsa i Kinda kommun blir asylboende. Ledamot i bolagets styrelse är Arne Torbjörn Forsén och suppleant är Jan Erik Gösta Forsén.

Politikerna i kommunen är nu glada över att de med hjälp av vissa företagare kan påtvinga invånarna i kommunen asylsökande från Somalia, Eritrea, Afghanistan, Syrien, Irak och en rad andra länder.

Många företagare profiterar på en politik som driver Sverige rakt mot en avgrund. Svenska folket har inte bett om att få hundratusentals migranter, lycksökare och andra till sitt land eller till sin ort. Politikerna bedriver en massinvandringspolitik mot folkviljan och tvingar alla kommuner att ta emot stora skaror asylsökande oavsett vad folk på dessa orter tycker om saken.

Profiterande företagare bidrar både indirekt och direkt till att skada vårt land när de upplåter sin verksamhet till människor som har kommit hit illegalt och som på grund av regeringens vanvettiga politik kommer att få stanna här för alltid.

I förlängningen innebär den politiken att svenskarna kommer att bli i minoritet i sitt eget land inom 10-15 år.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar