Asylboendet på Hotell Linblomman i Söderhamn visar hur myndigheter och media förvirrar allmänheten #asylkaos

För ganska exakt ett år sedan blev Hotell Linblomman på Västra Tullgatan 17 i Söderhamn asylboende. Ungefär 90 asylsökande flyttade då in på hotellet. Det vanliga är att media och politiker ofta tonar ned betydelsen av att asylsökande flyttar in på olika campingar, hotell, vandrarhem etc. Just i dagarna har media och Migrationsverket lagt locket på och hemlighåller var asylboenden öppnas.

Linblomman öppnade för att avlasta Gävle som tagit emot många asylsökande. När anläggningen blev asylboende så gjorde politiker och media gällande att det skulle ”bli ett tillfälligt transitboende”. Ofta läser vi om anläggningar som påstås bli tillfälliga. Det är nästan alltid en medveten felskrivning för att framställa det som om anläggningen efter en kort tid återgår till att bli hotell eller vandrarhem igen. Så är sällan fallet.

Vad man menar med ”tillfälliga boenden” är att de asylsökande som bor där ska slussas vidare till andra boenden, men att anläggningen ständigt fylls på med nya asylsökande som sedan slussas vidare till lägenheter som de får förtur till, eller andra boendeformer som de får sig tilldelade.

hotell-linblomman

Linblomman som påstods bli ett ”tillfälligt boende” är nu ett år senare fortfarande asylboende och lär förbli det under lång tid framöver. Söderhamn är för övrigt extremt hårt drabbat av mångkultur och det fullkomligt väller in fjärrinvandrare som nu är så många att de redan tagit över gatubilden i kommunen.

Sverigedemokraterna har bara 8 mandat i kommunen, övriga partier har 41 mandat tillsammans, Socialdemokraterna har 18 mandat. Eftersom det finns så många trögfattade människor i Söderhamn som röstar på partier som vill ha öppna gränser och massinvandring så får de precis det.

Redan om 10-15 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land och det beror ytterst på att väljarkåren röstar på partier som vill ta död på det svenska Sverige och låta kolonisatörer ta över landet.

Enligt allabolag.se är det Claes Sunnervik och Magnus Sunnervik som driver Hotell Linblomman AB.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s