Herrestad Bed & Breakfast i Värnamo blir asylboende – Jonas Thern förstör en idyll #asylkaos

Herrestad Bed & Breakfast, Herrestad Säteri i Värnamo kommun blir asylboende. Bakom det blivande asylboendet finns företaget Fiding AB med Ann-Sofie Thern och Jonas Thern som ägare.

Jonas Thern är född 1967 och har varit fotbollsspelare i bl.a. Malmö FF, ett antal utländska klubbar och i landslaget. Jonas Thern och hustrun Ann-Sofie Thern driver sedan många år vandrarhemmet Herrestad Bed & Breakfast som tillhör Herrestads Säteri där paret Thern bor.

herrestad-bed-breakfast

herrestad-bed-breakfast0Herrestad Bed & Breakfast, nu flyktingförläggning

Migrationsverket har frågat Jonas och Ann-Sofie Thern om de kan få använda vandrarhemmet som asylboende. Paret Thern tyckte det lät som en bra idé att omvandla vandrarhemmet till flyktingförläggning och tanken är att 56 asylsökande ska flytta in där ganska snart.

Paret Thern har meddelat Migrationsverket att de har familjerum på sitt vandrarhem vilket innebär att de kan få dit barnfamiljer.

Ann-Sofie Thern säger till lokalmedia att ”det ska bli spännande och intressant att träffa dem”.

Migrationsverket med sin obehaglige generaldirektör Anders Danielsson spetsen arbetar dygnet runt för att Sverige ska koloniseras av folk från Somalia, Syrien, Afghanistan, Irak, Eritrea, Iran och en rad andra länder. Det är regeringens politik om att ändra på sammansättningen av befolkningen i Sverige som Migrationsverket och alla andra statliga verk och organisationer nu genomför.

Idag bor 1,6 miljoner utlandsfödda människor i Sverige. Redan om 10-15 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land om det inte sker någon drastisk ändring av den förda politiken.

I by efter by, i tätort efter tätort, i kommun efter kommun fylls Sverige upp med människor som inte har här att göra. Överallt i Sverige finns det företagare och individer som ställer upp på den skadliga politiken och medverkar till att den kan genomföras. De upplåter sina herrgårdar, hotell, vandrarhem, campingar eller andra utrymmen åt asylsökande som i själva verket är kolonisatörer som tar över Sverige.

Vi svenskar håller på att förlora vårt land.

Det borde vara uppenbart för många att politiken inte handlar om att ”hjälpa flyktingar” utan om att fylla upp Sverige med så många främlingar som möjligt för att slå sönder landet och folket inifrån. Om man vill ”hjälpa flyktingar” så gör man det i närområdet, inte genom att skeppa tiotusentals människor varje vecka från Mellanöstern och Afrika till Sverige.

Man skulle kunna förvänta sig att familjen Thern som bor idylliskt skulle vara rädda om inte bara den egna idyllen utan också om Sverige. Har de inte sett hur det gått för områden som en gång i tiden tog emot ett litet antal asylsökande eller ”flyktingar”. Idag heter de Rosengård, Rinkeby, Husby, Biskopsgården, Angered, Tensta, Hageby, Skäggetorp, Kronogården, Gamlegården, Fittja, Norsborg, Ronna, Hovsjö, Stenhagen, Flemingsberg och Fisksätra för att nämna bara några.

De som skapade sådana områden var antingen medvetna om vad de ställde till med eller så var det naiva idioter som ”ville hjälpa” folk med svårigheter i andra länder att ta sig till Sverige och bosätta sig här permanent. Nu ser vi facit. Det har gått åt skogen med stora delar av Sverige som blivit områden dit ingen vill flytta in till men alla vill flytta ut från.

Nu medverkar paret Thern till att förstöra idyllen de bor i och även Sverige. De kanske tänker att de asylsökande sedan ska flytta till någon annan ort. Så kan det mycket väl bli, men de kommer ändå att bli kvar i Sverige för alltid och i de flesta fall försörjda livet ut av skattebetalarna.

Paret Thern är inte de enda som på ett direkt sätt hjälper regeringen att genomföra ett regelrätt folkutbyte där svenskarna trängs undan i sitt eget land och kolonisatörer tillåts ta över landet. Genomförande av den här politiken sker på ett totalitärt sätt där inga medborgare tillåts säga nej till att den egna orten fylls upp av somalier, afghaner, irakier, eritreaner, syrier och andra folk.

Istället röstar folket med fötterna när de efter en tids vistelse i mångkulturella områden – som kan liknas vid tortyr – flyttar därifrån. Paret Thörn bekymrar sig inte hur det går med Sverige, huvudsaken är att de kan få in lite pengar på den politik som driver landet mot avgrunden.

Jonas och Ann-Sofie Thern, ni är en skam för Sverige.

Relaterat:

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s