Laholm öppnade sitt fjärde boende för ”ensamkommande” #asylkaos

Kommunpolitiker i Sverige fyller upp sina kommuner med så många kolonisatörer (som kallas asylsökande, migranter, ensamkommande, anhöriga, flyktingar, papperslösa, EU-migranter, flyktingbarn, nyanlända, nya svenskar etc) att det svenska folket kommer att bli i minoritet i sitt eget land redan om tio år.

Även i Laholm agerar kommunpolitikerna på ett sätt som bidrar till att skada Sverige istället för att utveckla landet och skapa ett bra samhälle. De importerar fjärrmigranter utan att bryr sig om vad invånarna tycker och vilka de långsiktiga konsekvenserna blir.

Förra året byggde ägarna till Vallens säteri i Våxtorp om svinstallet till vandrarhem med 15 rum. Vd för Vallens Säteri Fest & Logi AB är Jonas Otto Fredrik Ivarsson, ledamot i styrelsen är Helena Ivarsson och suppleant är Olle Ivarsson. Allt enligt allabolag.se.

vallens-sateri

Familjen Ivarsson har uppenbarligen givit sig in i den lukrativa asylbranschen som många företagare profiterar på. De tidigare platserna för asylsökande i Våxtorp räcker inte till och politikerna är nu glada över att hitta företagare som hjälper till med koloniseringen av Sverige.

Ytterligare ett boende för ”ensamkommande” är planerat i kommunen och kommer snart att öppnas. Det säger kommunstyrelsens ordförande Elisabet Babic (M).

Bara Sverigedemokraterna reserverade sig mot beslutet att öppna ett nytt hem för ”ensamkommande”.

Företag som på ett eller annat sätt arbetar för att Sverige ska koloniseras måste bojkottas och politikerna måste ersättas innan de byter ut folket.

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

2 kommentarer på “Laholm öppnade sitt fjärde boende för ”ensamkommande” #asylkaos”

  1. Tragiskt! Laholm har varit en fin ort med många trevliga och arbetssamma etniska svenskar som gjort orten till vad den tidigare var. Nu börjar den bli helt ghettofierad med bl.a. albaner som lokal media och politiker ibland hyllar pga vissa ”driftiga” företagare som köper och bygger hus och renoverar för att kunna hyra ut dessa för överpriser. Som svensk hantverkare blev jag helt chockad när jag såg kvalitén på deras arbeten. En utvecklingsstörd svensk hade kaklat bättre, de väljer 2-glas fönster som vintertid dels isolerar som skit och får fönster, väggar och golv under fönstren att drypa av fukt med mögel och fuktskador som följd, tveksam dimensionering och livsfarliga el-installationer mm, invandrarungar från bl.a. Balkan som utfört och dömts för barngruppvåldtäkter mm.
    Fy faan för det helvete som politiker och dårar som röstat fram dem orsakat!

    Gilla

Lämna en kommentar