Tiodubbling av ”ensamkommande” till Gävle #asylkaos

Under 2015 tog Gävle kommun emot 32 ”ensamkommande flyktingbarn”, som varken är ensamkommande, flyktingar eller barn. Det utöver alla andra asylsökande. Nu ökar Gävle sitt asylmottagande.

Länsstyrelserna arbetar nu med att berätta för alla kommuner hur många ”ensamkommande” de ska ta emot nästa år. Det vanliga är ett det blir en tiodubbling. Nu när en ny lag snart kommer att tvinga kommunerna att ta emot asylsökande och Sverige blir ännu mer totalitärt så kommer ingen kommun kunna tacka nej till alla fina erbjudanden de får från staten.

Staten fungerar då som en kriminell maffiaorganisation som använder hot för att få igenom sina krav.

Gävle kommer sannolikt att ta emot minst 315 ensamkommande 2016 (förutom övriga asylsökande) och politikerna arbetar nu för att ta fram bostäder åt dem.

Socialdemokraten Lars Öberg är socialnämndens ordförande. Han säger till lokalmedia: ”Det är vår plikt att hjälpa människor som far illa i världen.”

Det innebär att Socialdemokraterna i Gävle vill ta emot flera hundra miljoner människor. Socialdemokraterna och övriga sjuklövern (dvs V, MP, S, KD, L, C, M) bedriver en politik som innebär att gränserna i praktiken har upphört att fungera som gränser. Sverige har upphört att fungera som svenskt land. Sverige är ett allemansland som vem som helst har tillträde till vilket innebär att svenska folket trängs undan i sitt eget land.

Redan om ca tio år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land om inte invandringen upphör (med undantag av ett begränsat antal människor från närbesläktade kulturer.)

Relaterat:

Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Lämna en kommentar