Företagare på Singö i norra Roslagen vill ta emot asylsökande #asylkaos

Den politik som förs i Sverige idag där hela landet ska fyllas upp med asylsökande som inte har i Sverige att göra lockar fram det sämsta hos många svenskar.

Vad vi ser är egoistiska och parasitära element som utan hänsyn till sitt fosterland väljer att samarbeta med Migrationsverket för att sko sig själva på en politik som slår sönder hela landet från söder till norr, från öster till väster.

Det rör sig om företagare som äger fastigheter, campingar, vandrarhem, herrgårdar och annat som de upplåter till kolonisatörer som Migrationsverket placerar ut över hela landet för att regeringen och staten vill ge bort Sverige till dem.

Regeringen, Migrationsverket och alla andra statliga verk inklusive Försvarsmakten arbetar dygnet runt för att fylla upp Sverige med människor som ska ta Sverige från svenskarna. När företagare och privatpersoner huserar dessa kolonisatörer får de betalat för att husera dem. Det är en form av mutsystem som lockar fram de sämsta sidorna hos många svenskar.

I stort sett samtliga personer som villigt ställer upp på regeringens politik och hjälper dem med att husera asylsökande samtidigt som de får betalt, hjälper också politikerna att driva Sverige mot en avgrund där vi svenskar blir i minoritet i vårt eget land inom tio år – om inte politiken ändras drastiskt.

Personerna som ställer upp på regeringens politik är ingenting annat än landsförrädare som uppenbarligen kan göra precis vad som helst för att sälja ut sitt land. Om de är kapabla att driva ett företag borde vara kapabla att räkna ut att massinvandringen förstör vårt land – de borde kunna enkel grundskolematte.

Men det finns uppenbarligen många som varken kan räkna, tänka, dra slutsatser eller fatta allvaret i vad som pågår nu.

singo-camping-roslagen
Del av Singö camping i Norrtälje i norra Roslagen.

En av tusentals människor som vill parasitera på den sjuka massinvandringspolitiken är Anders Fransson som driver en camping på Singö nära Grisslehamn i norra Roslagen. Han har liksom många andra sett att man kan tjäna pengar på att förråda sitt land – och han är beredd att göra det.

Fransson är också politiker i det lokala partiet Roslagens oberoende parti. Han har kontaktat Migrationsverket och erbjudit sig att ta emot ca fyra asylsökande familjer. Det kan ju låta litet i sammanhanget men kan i praktiken vara 25 personer och början på en främmande kolonisering av Singö som idag har 360 bofasta.

Migrationsverket söker i regel efter platser för minst 30 boende så Franssons camping blir nog inte aktuell för dem. Troligen kommer inte campingen att kunna bli aktuell för afghanska män heller (som lögnaktigt kallas ”ensamkommande flyktingbarn”) eftersom det kräver ett boende med full service och tolkar dygnet runt.

Förhoppningen är att Anders Fransson inte får några asylsökande alls till sin camping. Däremot kan det vara bra för alla som eventuellt har för avsikt att campa på Singö att undvika Singö camping nu när man vet vilka avsikter ägaren har.

Relaterat:

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

2 kommentarer på “Företagare på Singö i norra Roslagen vill ta emot asylsökande #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s