Extrem historielöshet och okunnighet bakom massinvandringen till Sverige

Sverige är svenskarnas land och har alltid varit det. Vi har haft några territoriella konflikter mellan de nordiska länderna där gränser har ändrats några gånger, men det är betydelselöst i sammanhanget.

Sverige har aldrig utsatts för massinvandring och kolonisering av främmande folkstammar. Den invandring som Sverige har haft har endast marginellt påverkat vårt land. De som har kommit har varit få till antalet och de har varit kvalificerade på olika sätt. De har dessutom varit etniskt och kulturellt närbesläktade och har inte påverkat den etniska sammansättningen i landet negativt.

”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”

Statsminister Tage Erlander (S) 1965.

Det var först i slutet av 1960-talet som vi började få ett inflöde av människor från mer avlägsna länder. Det kom greker, jugoslaver, italienare och spanjorer men även de var få till antalet och hade nästan alltid någon slags kompetens med sig. Vi hade dock kunnat klara oss bra utan den invandringen.

Sveriges styrka har varit vår etniska homogenitet och starka sammanhållning inom landet. Den har gjort att tilliten i befolkningen varit stor och att vi respekterat varandra och visat solidaritet med våra egna som har haft det svårt. Det sociala kapitalet har varit betydande och visade sig i att vi knappt behövde låsa våra dörrar förr. Vi litade på varandra och vi hjälpte varandra när det behövdes.

Vi var ett folk och vi kände solidaritet med varandra. Vi var svenskar och stolta över det.

År 1975 beslutade riksdagen att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. Beslutet togs utan några offentliga debatter och ytterst få förstod vad beslutet skulle innebära.

forsvara-vart-land

Därefter började invandringen från avlägsna länder och kulturer att öka. Först lite marginellt och sedan mer dramatiskt.

Parallellt med ökningen av antalet invandrare från fjärran länder började statlig media och andra medier propagera för den nya politiken. Samtidigt började man demonisera invandringskritiker med propagandametoder som liknar de metoder man använder i totalitära stater.

Därefter har staten fortsatt i samma spår genom att öka invandringen år efter år och samtidigt aktivt försökt motarbeta invandringskritiker.

Genomförandet av en politik som söndrar det tidigare etniskt homogena Sverige är märklig mot bakgrund av att Sverige inte i något enda avseende blir bättre. Det är mest de som propagerar för massinvandring som inbillar sig att Sverige blir kulturellt och ekonomiskt rikare. Verkligheten visar att det förhåller sig precis på motsatt sätt. Både nationalekonomen Tino Sanandaji och företagsekonomen Jan Tullberg har avfärdat myterna om invandringens fördelar som skrönor.

I själva verket är den stora invandringen en belastning på svenska folket som får betala ett högt pris för att landet blir mångetniskt. Vårt samhälle drabbas av mer social oro och importerad brottslighet som slår hårt mot varje del av samhället. Äldre kvinnor rånas och misshandlas på ett sätt som inte sett någon gång tidigare i landet. Ensamma unga killar och män blir överfallna, rånade och misshandlade på ett sätt som vi aldrig sett tidigare. Kvinnor blir utsatta för våld, överfall och våldtäkt i en omfattning vi aldrig sett tidigare.

Politikerna genomdriver sin massinvandringspolitik med totalitära metoder. Den är inte förankrad bland medborgarna och bara en gång har väljarna fått medverka i beslut som har med den politiken att göra.

Det var 1988 när invånarna i Sjöbo kommun fick folkomrösta om flyktingmottagande till kommunen. Resultatet blev att 64,5 procent av väljarna röstade nej till att kommunen skulle ta emot flyktingar medan endast 31 procent röstade ja. Trots den signalen så fortsätter svenska politiker på alla nivåer att fatta beslut om stor invandring till Sverige. Svenska medier propagerar också systematiskt för invandring och öppna gränser.

Svenska folket trängs undan i sitt eget land när politikerna tvingar på oss en så stor invandring att vi svenskar kommer att bli i minoritet i vårt eget land redan om ca 10 år.

Det är en skrämmande framtid vi går tillmötes där det tidigare trygga svenska Sverige ersätts av ett mångetniskt land som förfaller ekonomiskt, socialt, demokratiskt och kulturellt.

Vi lever nu i en tid som är farligare än någon annan tid har varit i vårt lands historia. Trots att mycket elände har härjat i vårt land så har såren kunnat läkas och framsteg göras. Även efter digerdöden som raderade ut över 30 procent av invånarna i landet kunde vi repa oss. Vi har varit utsatta för krig och epidemier som decimerade befolkningen kraftigt, men ingen föreslog att vi skulle importera folk från Afrika och Mellanöstern för att ersätta förlusterna.

Vi har alltså trots historiska problem överlevt som ett folk. Nu lever vi i en tid där vår existens som folk för första gången i vår historia är allvarligt hotad. Media och den statliga propagandan och inbillar oss att det är vår uppgift att ”hjälpa” människor som har det svårt i andra länder genom att flytta dem till Sverige. Därför finns det nu en uppsjö av företag och privatpersoner som på olika sätt arbetar för att ”hjälpa” folk att slå sig ned i vårt land och ge dem de verktyg de behöver för att kunna etablera sig här. Dessa människor bidrar i själva verket till att stjälpa vårt eget land. De begriper inte att Sverige med deras hjälp byter ut sin befolkning och bryter ned de strukturer som varit till fördel för samhället.

Det enda som kan rädda oss är att vi försvarar vårt land.

Vi måste överge den bekväma tillvaron med segling, golf eller långa utlandsresor som nöjen. För att vi ska kunna överleva krävs aktivt deltagande från alla svenskar. Förr hade vi allmän värnplikt för att varje svensk man skulle vara beredd att försvara landet. Värnplikten avskaffades och idag arbetar Försvarsmakten tätt tillsammans med andra myndigheter för att Sverige ska fyllas upp med kolonisatörer som ska ta över landet.

Det är som en ond mardröm, men det är en verklighet idag. Alla statliga verk och organisationer arbetar för att svenskarna ska tvångsintegreras i en global ordning där gränser suddas ut och folkgrupper blandas av ideologiska och andra diffusa skäl.

Det är dags att vakna upp ur mardrömmen och göra något åt saken.

ulla-lindstrom-1955

Många tycks ha svårt att identifiera var fienden finns. En del tror att Ryssland är vår fiende bara för att media driver kampanjer som riktar sig mot Ryssland. Fienden är EU, FN, den (nuvarande) amerikanska regeringen med sin aggressiva exceptionalism, globalister som Bilderberggruppen, George Soros, Peter Sutherland och många andra. I Sverige är det liberala tankesmedjor som Fores, tidningskoncerner som Bonnierkoncernen och rader av statligt uppbackade organisationer som får bidrag för att sprida mångkultur, befästa främmande religiösa och etniska sällskap i Sverige som är fienden.

Det är mäktiga ekonomiska och politiska krafter som vill globalisera världen. Alla dessa krafter samverkar på ett eller annat sätt genom sina lojala politiska partier som de backar upp för att få igenom sin agenda.

De enda som kan sätta emot är nationalistiska krafter. Det är i nationalistiska sällskap vi måste samlas och aktivt motarbeta globalisterna som förstör våra länder.

Relaterat:

Lycka och mångfald

Vad försvarar Nato

Varning för Nato 

Centerpartiet vill ha med Sverige i Nato


Sverige är ett förlorat land

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

High Chaparral i Gnosjö tar emot 393 asylsökande

Hällnäs med 259 invånare tar emot 120 asylsökande

Lundsbrunn på fallrepet efter stor asylmottagning

Lundsbrunns kurort kan få 870 asylsökande

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s